קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חצי פרדו שוקולד עם צ'ילה-רוטב שוקולד

חצי פרדו שוקולד עם צ'ילה-רוטב שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Semifreddo שוקולד עם רוטב צ'ילה-שוקולד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 209 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 46 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, צ'ילה דה ארבול, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), שוקולד-Amaretto Semifreddo, ו שוקולד-דובדבן Semifreddo.

הוראות

1
לרסס 9x4 1/2 x 3" מחבת כיכר עם ספריי nonstick. קו עם לעטוף פלסטיק, עוזב 2 " overhang; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
לטאטא חלבונים ביצה וסוכר בקערה בינונית עמיד בפני חום להגדיר מעל סיר בינוני של מים רותחים עד סוכר מתמוסס חלבונים ביצה חמים (אבל לא חם), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר מהחום. באמצעות מערבל חשמלי, להכות על מהירות בינונית גבוהה עד מגניב, שילש נפח, טופס פסגות נוקשה, על 8 דקות. (אם חלבוני ביצה נראים מגורענים, הלכת רחוק מדי.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מערבבים שוקולד וחמאה בקערה חסינת חום גדולה על אותה סיר של מים רותחים עד מומס וחלק; להסיר מן החום; תן מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מקציפים קרם בקערה בינונית אחרת עד פסגות בינוניות-נוקשות טופס (קרם צריך להיות רך ו pillowy; פסגות פשוט ליפול על עצמם). באמצעות מרית גומי, מקפלים בעדינות חלבונים ביצה לתוך שוקולד חם. מקפלים פנימה קצפת. (להפסיק לקפל ברגע שהתערובת הופכת מרקם חלק אחד וצבע חום בהיר.) Scrap semifreddo למחבת מוכנה; החלק העליון. מכסים בחוזקה להקפיא עד המשרד, 3-4 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות חצי פרדו 5 ימים קדימה. שמור בחוזקה עטוף וקפוא.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
להביא הראשון 5 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ומכסה.
3
תן תלול במשך 15 דקות.
4
מניחים שוקולד בקערה בינונית חסינת חום; להפריש. מסננים תערובת חלב דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית; לחזור לסיר. מביאים לרתיחה. בהדרגה לשפוך תערובת חלב על שוקולד, ערבוב עד נמס וחלק. מוסיפים טקילה, אם משתמשים. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
טקילהטקילה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בואו להתקרר לחלוטין. כיסוי וצינה. תתחמם מחדש בעדינות לפני שתמשיך.
1
מערבבים קרם, סוכר וקינמון בקערה בינונית; לגרד זרעים שעועית וניל; להשליך שעועית. באמצעות מערבל חשמלי, להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לחשוף semifreddo ולהפוך על מגש. הרם מחבת וזרוק ניילון נצמד. באמצעות סכין טבול במים חמים ניגב יבש, לחתוך חצי פרדו לפרוסות נקיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העבר לצלחות.
4
מקשטים עם קצפת קינמון ורוטב צ ' ילה-שוקולד חם, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
5
מפזרים שקדים מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים