מקרוני וגבינה לארוחת ערב טאקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 914 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, מקרוני מרפק, בקר טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
2
לנקז ולשמור חם.
3
בקר טחון חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
ניקוז.
5
להחזיר בשר למחבת; מערבבים בתערובת תיבול טאקו ו 3/4 כוס מים. מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 7 דקות או עד רוב הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקו
מים
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר תערובת בשר מחום.
מרכיבים שתצטרך
בקר
7
ממיסים חמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי מעל חום בינוני נמוך; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 2 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
תנור הולנדי
מחבת רוטב
8
הסר מהחום.
9
מערבבים ב 1 1/2 גבינות כוסות, ערבוב עד מומס. מערבבים בתערובת פסטה ובשר מבושל.