טאקו בקר קל
המתכון טאקו בשר קל יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 178 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו בשר טחון, עגבניות, רוטב סלסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית מאוד תקציב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו טאקו בקר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל בשר ב מחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז.
מערבבים סלסה לתוך בשר בקר.
חום רותחים, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום בינוני-נמוך. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת בשר לתוך קערה גדולה.
קונכיות טאקו חום לפי ההוראות.
מגישים קונכיות טאקו עם תערובת בקר, חסה, עגבניות וגבינה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.