קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

טאקו דגים עם דבש-כוסברה כמון סלט כרוב ומיונז צ'יפוטלה

טאקו דגים עם דבש-כוסברה כמון סלט כרוב ומיונז צ'יפוטלה
טאקו דגים עם דבש-כמון סלט הכוסברה ומיונז צ'יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, פלפל קאיין, מלח ופלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו דגים עם מיונז צ'יפוטלה, טאקו דגים עם סלט ליים כמון, ו טאקו דגים עם סלט כוסברה.

הוראות

1
מניחים את חתיכות אמנון בצלחת שטוחה ויוצקים 1/2 כוס מיץ ליים על הדגים. כיסוי, ומקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
אמנוןאמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
בינתיים, להפוך את רוטב דבש כמון על ידי לטאטא יחד 1/3 כוס מיץ ליים, דבש, שמן צמחי, וכמון טחון קערה קטנה. להפריש עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כדי להפוך את רוטב מיונז צ 'יפוטלה, מניחים את המיונז, צ' ילי, רוטב אדובו, 1/4 כפית מלח, ופלפל קאיין יחד בקערה של מעבד מזון. דופק עד חלקה. כיסוי, ומקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כדי לחם הדגים, מניחים את הקמח, ביצים ופירורי panko בשלוש מנות רדודות נפרדות. מתבלים את הדגים במלח ופלפל לפי הטעם. טובלים את חתיכות הדגים הראשון בארבעה, ציפוי שווה, ומנער כל עודף. לטבול הבא בביצים, ואחרון בפירורי panko, לטפוח על החתיכות כדי לעזור פירורי הלחם להחזיק. שים את הדג בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
כדי לבשל את הדגים בפירורי לחם, יוצקים 1 כוס שמן צמחי למחבת עד 1/4 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים את השמן ל 365 מעלות F (185 מעלות C) מעל חום בינוני. מבשלים את הדג, מסתובב עד שכל הצדדים הם חום זהוב, ובשר הוא flaked בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
צחצח את הדג עם רוטב הכמון-דבש.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מערבבים את הסלט כרוב וכוסברה יחד בקערה. להזמין 1/4 כוס של רוטב מיונז צ ' יפוטלה, ושופכים את הרוטב שנותר על תערובת סלט כרוב. לזרוק מעיל באופן שווה עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים את הטורטיות על משטח שטוח, וממרחים כל אחד עם 1 כף שמורות רוטב מיונז צ ' יפוטלה. נחלק את הדג בין הטורטיות. למעלה עם סלט הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.