טאקו דגים עם דבש-כוסברה כמון סלט כרוב ומיונז צ'יפוטלה
טאקו דגים עם דבש-כמון סלט הכוסברה ומיונז צ'יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, פלפל קאיין, מלח ופלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו דגים עם מיונז צ'יפוטלה, טאקו דגים עם סלט ליים כמון, ו טאקו דגים עם סלט כוסברה.
הוראות
מניחים את חתיכות אמנון בצלחת שטוחה ויוצקים 1/2 כוס מיץ ליים על הדגים. כיסוי, ומקרר לפחות 4 שעות.
בינתיים, להפוך את רוטב דבש כמון על ידי לטאטא יחד 1/3 כוס מיץ ליים, דבש, שמן צמחי, וכמון טחון קערה קטנה. להפריש עד הצורך.
כדי להפוך את רוטב מיונז צ 'יפוטלה, מניחים את המיונז, צ' ילי, רוטב אדובו, 1/4 כפית מלח, ופלפל קאיין יחד בקערה של מעבד מזון. דופק עד חלקה. כיסוי, ומקרר עד הצורך.
כדי לחם הדגים, מניחים את הקמח, ביצים ופירורי panko בשלוש מנות רדודות נפרדות. מתבלים את הדגים במלח ופלפל לפי הטעם. טובלים את חתיכות הדגים הראשון בארבעה, ציפוי שווה, ומנער כל עודף. לטבול הבא בביצים, ואחרון בפירורי panko, לטפוח על החתיכות כדי לעזור פירורי הלחם להחזיק. שים את הדג בצד על צלחת.
כדי לבשל את הדגים בפירורי לחם, יוצקים 1 כוס שמן צמחי למחבת עד 1/4 אינץ ' עמוק.
מחממים את השמן ל 365 מעלות F (185 מעלות C) מעל חום בינוני. מבשלים את הדג, מסתובב עד שכל הצדדים הם חום זהוב, ובשר הוא flaked בקלות עם מזלג.
צחצח את הדג עם רוטב הכמון-דבש.
מערבבים את הסלט כרוב וכוסברה יחד בקערה. להזמין 1/4 כוס של רוטב מיונז צ ' יפוטלה, ושופכים את הרוטב שנותר על תערובת סלט כרוב. לזרוק מעיל באופן שווה עם ההלבשה.
מניחים את הטורטיות על משטח שטוח, וממרחים כל אחד עם 1 כף שמורות רוטב מיונז צ ' יפוטלה. נחלק את הדג בין הטורטיות. למעלה עם סלט הכוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.