קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות78
מגזין

טאקו דגים פריכים מטוגנים

טאקו דגים פריכים מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים פריכים מטוגנים. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 1025 גרם של שומן, וסך הכל 10167 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו טורטיות תירס, דגים, ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו דגים פריכים, טאקו דגים רך ופריך, ו טאקו דגים לוהט עם סלסה תירס פריך.

הוראות

1
מערבבים קמח, פפריקה, פלפל שחור, ומלח ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
להעביר חצי תערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים בירה וביצה לתערובת הנותרת ומקציפים עד ליצירת הבלילה החלקה. הבלילה צריכה להיות עקביות של צבע עבה (להוסיף עד 1/2 כוס יותר בירה לפי הצורך עד עקביות נאותה הוא הגיע). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מערבבים מיונז ורוטב חם בקערה בינונית ומקציפים עד הומוגנית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים שמן בטיגון עמוק, תנור הולנדי, או ווק גדול עד 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
להעביר חתיכות דגים קערה עם הבלילה ולהפוך מעיל ביסודיות. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להרים דגים, לתת לבלילה עודפת לטפטף, ולאחר מכן להעביר לקערה עם תערובת הקמח הנותרת. לזרוק מעיל ביסודיות. הרם בזהירות עם מלקחיים או אצבעות יבשות לאט לאט לתוך שמן חם. חזור עם הדגים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
פריי, הופך מדי פעם, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל.
8
העברה מצופה במגבת נייר ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
מחלקים טורטיות ל8 ערימות כפולות. מעל כל אחד עם כרוב מגורר, 1 חתיכת דגים, בצל אדום כבוש, מיונז צ ' ילי, וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
10
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.