טאקו דג אמנון מושחר
המתכון מושחר טאקו באחה אמנון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבוקדו, אבקת שום, פלחי ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו Baja בירה מוכה אמנון (נהדר עבור טאקו דגים), טאקוס באחה מתובלים עם סלט ליים ורוטב כוסברה אבוקדו, ו טאקו דג אמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מערבבים רוטב jalapeo ובצל בקערה קטנה.
מערבבים את הפפריקה ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך פלפל אדום טחון); מפזרים באופן שווה על פני דגים.
שמן חום במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים, תערובת בצל, ואבוקדו באופן שווה בין טורטיות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.