טאקו סנאפר אדום לשפשף רטוב עם סלסה אבוקדו-פפאיה, שמנת חמוצה וtomatillo צ'יפוטלה Salsas
מתכון רטוב לשפשף אדום Snapper טאקו עם סלסה אבוקדו-פפאיה, שמנת חמוצה ו Tomatillo Chipotle Salsas מוכן בסביבות 1 שעה ו 40 דקות והוא בהחלט מרהיב pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, בצל, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פפאיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Papaya Guava Granita כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: טאקו שרימפס מתובל עם סלסה אבוקדו ורוטב כוסברה שמנת חמוצה, טאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו וtomatillo, ו טאקו סנאפר עם קרם צ'יפוטלה.
הוראות
1
לטאטא יחד את המיצים, שמן, אבקת אנצ ' ו, שום ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה קטנה ולתת לעמוד 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים גריל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מברשת חלק לשפשף רטוב על כל צד של הפילה ואת העונה אותם עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב מעט חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר מן הגריל, תן לנוח 5 דקות להתקלף לחתיכות גדולות עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים עטוף tortillas עם כרוב, כוסברה, להתענג Salsas.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F. בקערה גדולה, מוסיפים 3 כפות שמן, tomatillos, בצל, ושום ועונה עם מלח ופלפל. לזרוק עד tomatillos מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמו פפיטאס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים במחבת צלייה וצלי, בתנור שחומם מראש, עד חום רך וזהוב, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מניחים את tomatillos, בצל, שום, chipotle, מיץ ליים, ותרד במעבד מזון להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס שמן זית מתבלים עם דבש ומלח ופלפל, לפי הטעם.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
11
הסר לקערה הגשה ומגישים בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
בקערה בינונית מערבבים את העגבניות, הבצל, השום והצ ' ילה. בקערה נפרדת להקציף יחד את החומץ, שמן קנולה, שמנת חמוצה, מלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק את תערובת העגבניות עם הרוטב.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.