קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

טאקו סנאפר אדום לשפשף רטוב עם סלסה אבוקדו-פפאיה, שמנת חמוצה וtomatillo צ'יפוטלה Salsas

טאקו סנאפר אדום לשפשף רטוב עם סלסה אבוקדו-פפאיה, שמנת חמוצה וtomatillo צ'יפוטלה Salsas
מתכון רטוב לשפשף אדום Snapper טאקו עם סלסה אבוקדו-פפאיה, שמנת חמוצה ו Tomatillo Chipotle Salsas מוכן בסביבות 1 שעה ו 40 דקות והוא בהחלט מרהיב pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, בצל, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פפאיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Papaya Guava Granita כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: טאקו שרימפס מתובל עם סלסה אבוקדו ורוטב כוסברה שמנת חמוצה, טאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו וtomatillo, ו טאקו סנאפר עם קרם צ'יפוטלה.

הוראות

1
לטאטא יחד את המיצים, שמן, אבקת אנצ ' ו, שום ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה קטנה ולתת לעמוד 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים גריל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מברשת חלק לשפשף רטוב על כל צד של הפילה ואת העונה אותם עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב מעט חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר מן הגריל, תן לנוח 5 דקות להתקלף לחתיכות גדולות עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים עטוף tortillas עם כרוב, כוסברה, להתענג Salsas.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
6
מקשטים צלחות עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
7
מערבבים אבוקדו, פפאיה, בצל, צ ' ילה, מיץ ליים, שמן, דבש ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה מנה בינונית. מקפלים בכוסברה עד בשילוב ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
אננס רגילאננס רגיל
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F. בקערה גדולה, מוסיפים 3 כפות שמן, tomatillos, בצל, ושום ועונה עם מלח ופלפל. לזרוק עד tomatillos מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים במחבת צלייה וצלי, בתנור שחומם מראש, עד חום רך וזהוב, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מניחים את tomatillos, בצל, שום, chipotle, מיץ ליים, ותרד במעבד מזון להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס שמן זית מתבלים עם דבש ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
הסר לקערה הגשה ומגישים בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
בקערה בינונית מערבבים את העגבניות, הבצל, השום והצ ' ילה. בקערה נפרדת להקציף יחד את החומץ, שמן קנולה, שמנת חמוצה, מלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק את תערובת העגבניות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מניחים בקערה הגשה העליון עם כוסברה קצוצה.;
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםכפות ערמות אבקת אנצ'ו צ' ילהכפות ערמות אבקת אנצ'ו צ' ילה2עגבניות בקר בשלות, זרעים וקוביותעגבניות בקר בשלות, זרעים וקוביות2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן קנולה, בתוספת 1/2 כוסשמן קנולה, בתוספת 1/2 כוס2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)chipotle ב adobo מחיתchipotle ב adobo מחית1השארכוסברהכוסברה1השארכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה2קרום: פירורי קרקר גרהםשמנת חמוצה או קרם פרששמנת חמוצה או קרם פרש4קצת קישואים קצוציםטורטיות קמח 6 אינץטורטיות קמח 6 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים קצוצים דקעלי כוסברה טריים קצוצים דק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2ציפורןשום, מרוסק למשחהשום, מרוסק למשחה4ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים2has בשל אבוקדו, קלופים, מגולענים חתוכים לקוביותhas בשל אבוקדו, קלופים, מגולענים חתוכים לקוביות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4קצת קישואים קצוציםדבשדבש1סראנו או jalapeno צ'ילה, קצוץ דק (אתה יכול להשתמש יותר צ' ילי אם אתה רוצה את זה spicier)סראנו או jalapeno צ'ילה, קצוץ דק (אתה יכול להשתמש יותר צ' ילי אם אתה רוצה את זה spicier)2ליים, juicedליים, juiced591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי4קצת קישואים קצוציםפלחי לייםפלחי ליים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים סחוט טרימיץ תפוזים סחוט טרי1פפאיה בשלה, קלופים, זרע חתוךפפאיה בשלה, קלופים, זרע חתוך4קצת קישואים קצוציםכרוב אדום מגוררכרוב אדום מגורר1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, קלופים ורבעיםבצל אדום, קלופים ורבעים680פלפל האבנרופילה סנאפר אדוםפילה סנאפר אדום1גבינת פרמזן מגוררת1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1סראנו צ'ילה, קצוץ דקסראנו צ'ילה, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי תרד, חלוקיםעלי תרד, חלוקים8tomatillos, שטף חצויtomatillos, שטף חצוי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.