קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

טאקו סנאפר אדום לשפשף רטוב עם סלסה אבוקדו-פפאיה, שמנת חמוצה וtomatillo צ'יפוטלה Salsas

טאקו סנאפר אדום לשפשף רטוב עם סלסה אבוקדו-פפאיה, שמנת חמוצה וtomatillo צ'יפוטלה Salsas
מתכון רטוב לשפשף אדום Snapper טאקו עם סלסה אבוקדו-פפאיה, שמנת חמוצה ו Tomatillo Chipotle Salsas מוכן בסביבות 1 שעה ו 40 דקות והוא בהחלט מרהיב pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, בצל, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פפאיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Papaya Guava Granita כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: טאקו שרימפס מתובל עם סלסה אבוקדו ורוטב כוסברה שמנת חמוצה, טאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו וtomatillo, ו טאקו סנאפר עם קרם צ'יפוטלה.

הוראות

1
לטאטא יחד את המיצים, שמן, אבקת אנצ ' ו, שום ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה קטנה ולתת לעמוד 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים גריל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מברשת חלק לשפשף רטוב על כל צד של הפילה ואת העונה אותם עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב מעט חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר מן הגריל, תן לנוח 5 דקות להתקלף לחתיכות גדולות עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מגישים עטוף tortillas עם כרוב, כוסברה, להתענג Salsas.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
6
מקשטים צלחות עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
7
מערבבים אבוקדו, פפאיה, בצל, צ ' ילה, מיץ ליים, שמן, דבש ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה מנה בינונית. מקפלים בכוסברה עד בשילוב ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
אננס רגילאננס רגיל
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F. בקערה גדולה, מוסיפים 3 כפות שמן, tomatillos, בצל, ושום ועונה עם מלח ופלפל. לזרוק עד tomatillos מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מניחים במחבת צלייה וצלי, בתנור שחומם מראש, עד חום רך וזהוב, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מניחים את tomatillos, בצל, שום, chipotle, מיץ ליים, ותרד במעבד מזון להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס שמן זית מתבלים עם דבש ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
הסר לקערה הגשה ומגישים בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בקערה בינונית מערבבים את העגבניות, הבצל, השום והצ ' ילה. בקערה נפרדת להקציף יחד את החומץ, שמן קנולה, שמנת חמוצה, מלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק את תערובת העגבניות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מניחים בקערה הגשה העליון עם כוסברה קצוצה.;
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כפות ערמות אבקת אנצ'ו צ' ילהכפות ערמות אבקת אנצ'ו צ' ילה2עגבניות בקר בשלות, זרעים וקוביותעגבניות בקר בשלות, זרעים וקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן קנולה, בתוספת 1/2 כוסשמן קנולה, בתוספת 1/2 כוס2חתיכות טופי הית' ברchipotle ב adobo מחיתchipotle ב adobo מחית1השארכוסברהכוסברה1השארכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמנת חמוצה או קרם פרששמנת חמוצה או קרם פרש4שרימפס וורידיםטורטיות קמח 6 אינץטורטיות קמח 6 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים קצוצים דקעלי כוסברה טריים קצוצים דק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2ציפורןשום, מרוסק למשחהשום, מרוסק למשחה4ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים2has בשל אבוקדו, קלופים, מגולענים חתוכים לקוביותhas בשל אבוקדו, קלופים, מגולענים חתוכים לקוביות2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4שרימפס וורידיםדבשדבש1סראנו או jalapeno צ'ילה, קצוץ דק (אתה יכול להשתמש יותר צ' ילי אם אתה רוצה את זה spicier)סראנו או jalapeno צ'ילה, קצוץ דק (אתה יכול להשתמש יותר צ' ילי אם אתה רוצה את זה spicier)2ליים, juicedליים, juiced591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי4שרימפס וורידיםפלחי לייםפלחי ליים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים סחוט טרימיץ תפוזים סחוט טרי1פפאיה בשלה, קלופים, זרע חתוךפפאיה בשלה, קלופים, זרע חתוך4שרימפס וורידיםכרוב אדום מגוררכרוב אדום מגורר1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, קלופים ורבעיםבצל אדום, קלופים ורבעים680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סנאפר אדוםפילה סנאפר אדום12 כפיות אבקת שום1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1סראנו צ'ילה, קצוץ דקסראנו צ'ילה, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי תרד, חלוקיםעלי תרד, חלוקים8tomatillos, שטף חצויtomatillos, שטף חצוי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.