זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קונכיות טאקו, seitan, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו טאקו שעועית שחורה, טאקו שעועית שחורה, ו טאקו שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, אורגנו, שום, jalapeo; לבשל 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים שרי, רוטב סויה, שעועית, seitan; להביא לרתיחה. מבשלים 7 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
Seitan
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מפזרים פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4
הכינו קונכיות טאקו לפי הוראות החבילה. כפית על 1/3 תערובת שעועית כוס לתוך כל קליפה; העליון כל טאקו עם כ 2 1/2 כפות חסה וכ 2 1/2 כפות סלסה אבוקדו.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינוט נואר Vin De סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.