טאקו chilli & rice טורקיה הוא מתכון אמריקאי המגיש 4. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם שמנת חמוצה סיר, שעועית כליות במים, ציר עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה יוצא מן הכלל. סלט אטריות ואורז עם ליים-צ'ילי, ליים וצ'ילי טאקו דגים, ו תפוחי אדמה עוף צ'ילי ז' קט דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את הדבק במחבת עם מכסה. כאשר חם, להוסיף את בשר טחון לבשל עד השחמה, לשבור אותו היטב עם מזלג. מערבבים את האורז ושעועית, ומערבבים היטב, ואז מוסיפים את המניה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לטאקו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.