קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

טארטים חבושים בודדים עם גלידת חלב כבשים

טארטים חבושים בודדים עם גלידת חלב כבשים
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך צימוקים זהובים, בצק עלים כל חמאה, קינס קלופים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארטים עגבניות, Camote Tartes Tatins עם זרעי דלעת שביר, ו טארטים אפרסק קרוליינה בודדים עם גלידת לימון.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב 1 1/2 כוסות של הסוכר עם שעועית וניל וזרעים והמים. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את טריזים חבושים ומביאים רק לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד מכרז, על 2 שעות; מדי פעם לטבול את quinces בנוזל ציד בלתי חוקי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
3
בואו quinces להתקרר בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
4
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
ממיסים את החמאה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים את 1 1/3 כוסות הסוכר הנותרים על החמאה ומבשלים על חום מתון, מבלי לערבב, עד הסוכר רק מתחיל חום סביב הקצוות, על 2 דקות. לבשל, ערבוב בעדינות, עד הקרמל הופך זהב כהה, 6 עד 8 דקות. מיד לשפוך את הקרמל לתוך שמונה 4 אינץ ' רחב ramekins (1 1/3-קיבולת כוס). לסובב את הקרמל בramekins כדי לצפות את התחתית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מסננים את הקינסים ומסדרים את הפרוסות ברמקינס במעגלים חופפים; מפזרים את הצימוקים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
על משטח מקומח קלות, לרדד את בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות חותך ביסקוויט גדול או קערה קטנה, לחתוך שמונה סיבובים 4 אינץ 'מן המאפה; לעשות שני חריצים 1 אינץ' במרכז כל אחד. למעלה quinces עם סיבובי הבצק ואופים במשך כ 45 דקות, או עד הקרום הוא זהוב והמיצים מבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להתהפך על צלחות.
10
מגישים עם גלידת חלב כבשים.
מרכיבים שתצטרך
כמה ענפי נענע טרייה, עלים נקטפיםכמה ענפי נענע טרייה, עלים נקטפים
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת