קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארטן טארט תפוחים ורימונים

טארטן טארט תפוחים ורימונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארטן תפוח ורימון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 477 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו חמאה, טחנו את הכלספייס, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים, אגס ורימון קלה, טרטן Tartin בצבע כתום דם, ו עוגת שוקולד ללא אפיה עוגת רימון.

הוראות

1
תערובת הראשון 3 מרכיבים בעבד 5 שניות.
2
הוסף חמאה צוננת תערובת עד צורות ארוחה גס.
3
Addcrème fraîche. להתמזג, באמצעות / כיבוי פונה, עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק intoball; לשטח לתוך הדיסק. לעטוף; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קל עגול בקוטר 11 אינץ'. להחליק על גיליון rimlessbaking, לכסות, ולהירגע עד touse מוכן, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מרתיחים מיץ רימון בשאיפה סיר גדול גדול עד מופחת toscant 1 סירופ כוס, על 15 minutes.DO קדימה: סירופ רימונים יכול להיותמעשה 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
סירופ רימוניםסירופ רימונים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מתלה מיקום במרכז התנור ולחמם מחדש עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חדר מרווח-temperaturebutter באופן שווה על פני הצדדים התחתון ומעלה של מחבת תנור-הוכחה בינונית (10 inchesacross העליון; 8 אינץ ' על פני התחתון; 21/4inches עמוק).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים סוכר באופן שווה overbutter. מבשלים מעל חום בינוני ללאהתחלה עד בועות תערובת בכל רחבי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
הסר מהחום. Standapple רבעים על קצה 1 סביב קצה ofskillet, נשען 1 קצה לחתוך נגד פן sidea ו הולם בנוחות. עמוד כמרכז applesin רבים ככל שיתאים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מפזרים תפוחים עםכסף ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
7
לבשל תפוחים על חום בינוני-גבוה ללא ערבוב עד עבה, עמוק-ambersyrup בועות למעלה, הוספת כל שאריות כמו היתרי חלל (תפוחים יהיה shrinkas הם מבשלים), על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
יוצקים סירופ רימונים 1 / 4cup מעל (תערובת יהיהנוזל). מבשלים עד מיצים להתעבות שוב, 4 עד 5 דקות (סירופ יהיה ענבר עמוק).
מרכיבים שתצטרך
סירופ רימוניםסירופ רימונים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
9
הסר מהחום.
10
באמצעות מרית, הקש תפוחים gentlytoward מרכז, ואז למטה כדי קומפקטי. Slidecrust על תפוחים. לחץ קרום למטה aroundapples בקצה של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
חותכים 4 חריצים ב topfor קיטור לברוח.
12
אופים טארט עד הקרום הוא חוםjuices בקצה הם סמיך ואדום ארגמן כהה, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר מחבת ארוגים; בואו לעמוד 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מניחים צלחת גדולה על מחבת. שימוש בכפפות ארוג ומחזיק צלחת ומחבהיתקל יחד, להפוך טארט על צלחת.בזהירות להרים מחבת. להחזיר כל טארט applesto שעשוי להיות תקוע במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
Letcool לפחות 15 דקות.
16
מגישים טארט
17
טטין חם או בטמפרטורת החדר עםגלידת וניל וטפטוף של שיירהסירופ גרגר.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר