מאקדמיה אגוז טארט הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט אגוז מקדמיה, טארט קרמל מקדמיה, ו מקדמיה-עוגת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תהליך הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון עד הבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
להתגלגל למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
3
מניחים בצק במחבת טארט 10 אינץ'; קצוות לקצץ, עוזב 1 אינץ ' overhang. מקפלים overhang בתוך מחבת, ולחץ נגד הצדדים, ויוצרים קצה עבה. מאפה קו עם רדיד אלומיניום. מלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים ב 375 במשך 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור, והנח על מתלה תיל להתקרר בעת הכנת המילוי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים סוכר, מים ומיץ לימון בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה. לשטוף את הצדדים של מחבת פעם אחת עם מברשת קטנה טבולה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום, ומערבבים בזהירות שמנת וחמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
8
שים אגוזים בתחתית עוגת טארט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
מניחים טארט על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
יוצקים תערובת קרמל על אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
11
אופים ב 350 במשך 15 דקות. בזהירות להסיר טארט מהתנור, ומניחים על מתלה תיל. מגניב לגמרי.