קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אגס אפרסק

טארט אגס אפרסק
טארט אגס אפרסק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 306 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצק עלים, מערוך, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טארט אגסים, טארט אגסים, ו טארט אגסים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
להפשיר בצק עלים בטמפרטורת החדר למשך 20 עד 30 דקות. להתפתח. אם המאפה לא נפרש בקלות, הפשירו למשך 5 עד 10 דקות נוספות ונסו שוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
2
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
על משטח מקומח קלות מרדדים מאפה למלבן בגודל 10 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת. בעזרת מברשת מאפה יבשה מברישים עודפי קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
בקערה קטנה מקציפים קלות ביצה ו -1 כף מים ליצירת שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
עם את מאפה מברשת, מברשת שלמות של בצק גיליון משטח עם ביצה לשטוף. לאורך כל 4 הצדדים, מקפלים מעל 1/2 אינץ ' מהקצה ליצירת גבול מחורץ סביב המאפה.
מרכיבים שתצטרך
גיליון בצקגיליון בצק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
7
מברישים גם את החלק העליון של השפה הזו בשטיפת ביצים. דקרו מאפה (בתוך השפה) בכל רחבי המזלג (זה מבטיח שהבצק בתוך הגבול לא יתנפח כמו שהשפה החיצונית תתנפח).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מסדרים אגסים פרוסים דק על מאפה, מכסים את כל שטח הפנים, אך בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
9
מפזרים אגסים עם סוכר, ליקר אגסים ונקודה עם קוביות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
7 אגסים בשלים, כמו קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'7 אגסים בשלים, כמו קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10
אופים 15 עד 20 דקות או עד שהם תפוחים וזהובים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
בזמן שהטארט נאפה, שלבו שימורי אפרסק וצוף אפרסק בקערה המתאימה למיקרוגל. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
4 ליטר מים מוגזים, צוננים4 ליטר מים מוגזים, צוננים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מחממים גבוה במשך 15 שניות בכל פעם עד שהשימורים נמסו, תוך ערבוב בכל פעם. לאחר שהתערובת נמסה לחלוטין, דחפו דרך מסננת רשת דקה כדי להסיר גושים או חתיכות פרי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
לאחר שהטארט סיים לאפות, מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מברישים זיגוג אפרסק על טארט שלם, גם פירות וגם מאפה. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים