קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אוכמניות עם גבינת ליים

טארט אוכמניות עם גבינת ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט אוכמניות עם קרם סיד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם קליפת ליים, מלח, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארטלי ליים מפתח, טארט לימון, ו טארט פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף סוכר ומיץ ליים בסיר בינוני כבד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מקציפים בחלמונים, ואז חמאה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עבה, חלק, ורק מתחיל בועה, ערבוב כל הזמן, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום.
4
מערבבים קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
5
מעבירים לקערה קטנה. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של קורט. מקררים עד קור, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיפים 2 כפות שמנת וחלמון ביצה. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת שמנת נוספת על ידי כפית כפית אם הבצק יבש. לעצב בצק לתוך יומן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
חותכים לרוחב ל 8 סיבובים שווים. לחץ על כל סיבוב מעל הצדדים התחתון ומעלה של 3 3/4x3/4 אינץ טרטלט מחבת עם תחתית נשלפת. נקב את הקשה במזלג. צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים 1/2 כוס פירות יער וסוכר בסיר קטן כבד. באמצעות מזלג, פירות יער מחית גס. לבשל תערובת על חום בינוני עד תחילת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. באמצעות מרית גומי, לדחוף כמה שיותר תערובת ככל האפשר דרך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים אוכמניות שנותרו לגרגרים מתוחים. הניחו לציפוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים קרום טארטלט עד זהב קל, הקשה על כל בועות עם גב של מזלג, על 15 דקות. קרומי מגניב לחלוטין על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מורחים קולד בקרום. ציפוי אוכמניות כף מעל. (ניתן להכין מראש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או לקרר עד 1 יום.)