טארט אוכמניות עם גבינת ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט אוכמניות עם קרם סיד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם קליפת ליים, מלח, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארטלי ליים מפתח, טארט לימון, ו טארט פטל (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף סוכר ומיץ ליים בסיר בינוני כבד להתמזג.
מקציפים בחלמונים, ואז חמאה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עבה, חלק, ורק מתחיל בועה, ערבוב כל הזמן, על 8 דקות.
מעבירים לקערה קטנה. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של קורט. מקררים עד קור, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות.
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים 2 כפות שמנת וחלמון ביצה. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת שמנת נוספת על ידי כפית כפית אם הבצק יבש. לעצב בצק לתוך יומן.
חותכים לרוחב ל 8 סיבובים שווים. לחץ על כל סיבוב מעל הצדדים התחתון ומעלה של 3 3/4x3/4 אינץ טרטלט מחבת עם תחתית נשלפת. נקב את הקשה במזלג. צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מניחים 1/2 כוס פירות יער וסוכר בסיר קטן כבד. באמצעות מזלג, פירות יער מחית גס. לבשל תערובת על חום בינוני עד תחילת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. באמצעות מרית גומי, לדחוף כמה שיותר תערובת ככל האפשר דרך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית.
מערבבים אוכמניות שנותרו לגרגרים מתוחים. הניחו לציפוי בצד.
אופים קרום טארטלט עד זהב קל, הקשה על כל בועות עם גב של מזלג, על 15 דקות. קרומי מגניב לחלוטין על מתלה.
מורחים קולד בקרום. ציפוי אוכמניות כף מעל. (ניתן להכין מראש.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או לקרר עד 1 יום.)