טארט ארוחת בוקר עם פנקטה ובצל ירוק
טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טן ובצל ירוק דורש מסביב 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פנצ'טה, חמאה, גבינת מסקרפונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טן ובצל ירוק, שעועית ירוקה עם פנצ'טן ובצל אדום, ו שעועית ירוקה צלויה עם פנקטה, בצל אדום ושום מבית הספר לבישול מערבבים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מחבת טארט 9 אינץ ' עם בסיס נשלף
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט חמאה וקמח התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ'.
מגלגלים את קרום הפאי ומסדרים אותו בתבנית המוכנה. לחץ בעדינות את הקרום לתחתית ודפנות התבנית. חתוך כל קרום עודף מראש התבנית. בעזרת שיני המזלג, דוקרים את המאפה בכמה מקומות. בעזרת מברשת מאפה מצפים את הקרום בחלבון הביצה הטרופה.
מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהחלבון התייצב, כ -10 דקות. אפשר לקרום להתקרר במשך 10 דקות.
במחבת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם חומים ופריכים, בערך 6 עד 8 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
בקערה בינונית שלבו את הביצים הטרופות, גבינת המסקרפונה, גרוייר, בצל ירוק, מלח, פלפל ופנצ ' טה.
יוצקים את התערובת לקרום שהתקרר ואופים עד שהתערובת התייצבה והחלק העליון זהוב, כ-18 דקות מצננים את הטארט למשך 10 עד 15 דקות ואז מוציאים אותה מהתבנית לפלטת הגשה.
חותכים את הטארט ל טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערת קוק: ניתן להכין את הטארט גם באמצעות תבנית טארט בגודל 10 אינץ'.
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 11 אינץ ' לפני שמניחים אותו בתבנית.
אופים את הטארט הממולא כ-23 דקות עד שהמילוי מתייצב.