קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טארט בייוול

טארט בייוול
טארט Bakewell הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ריבת אוכמניות, ביצים, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט Bakewell, טארט Bakewell, ו טארט bakewell מצית.

הוראות

1
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח והמלח. באמצעות סכין, מוסיפים כ 1 כוס מים. המשך לבחוש עד שהבצק רק מתחיל להתאחד, אבל הוא עדיין חרוך ומגובש יחד. מערבבים יותר מים לפי הצורך (סביר להניח שתשתמש בערך 1 3/4 כוסות בסך הכל), עד שהבצק יהיה חלק ויכנס את עצמו לצורה דמוית כדור.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, באמצעות מערוך, לגלגל אותו לתוך מלבן ארוך, 1/2 אינץ ' עבה. מסדרים את כל החמאה במרכז הבצק, 2 מקלות על גבי 2 מקלות, כך שהחמאה מחלקת את מלבן הבצק לשניים. מקפלים קצה אחד ארוך של הבצק על החמאה, ולאחר מכן מקפלים את הקצה הארוך השני על גבי, כמו קיפול מכתב עסקי. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 10 דקות. החזירו את הבצק למשטח המשוריין קלות והתגלגלו למלבן ארוך בעובי 1/2 אינץ'. מקפלים קצה אחד ארוך של הבצק לכיוון המרכז, ואז לקפל את הקצה הארוך השני על גבי. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 10 דקות. חזור על שלב זה 1 יותר זמן כך שהבצק כבר התגלגל, מקופל, ומקורר סך של 3 פעמים. לעשות קדימה: בצק עלים ניתן להכין מראש ומקורר, עטוף בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, עד 3 ימים. זה יכול להיות גם קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 163°. חמאה צלחת עמוקה 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
על משטח מקומח קל, לגלגל את בצק עלים לתוך מעגל 1/4 אינץ 'עבה על 12 אינץ' בקוטר. התאימו את הבצק לצלחת העוגה המוכנה, הסירו את הבצק העודף, ושמרו את העודף לשימוש נוסף. אם תרצה, להשתמש במזלג כדי crimp קצה של טארט. באמצעות מזלג, לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של פגז טארט בכל רחבי, ואז להירגע 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
קו פגז טארט עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה, ואז אופים עד המאפה מוגדר וזהב חיוור לאורך הקצה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר את המשקולות או השעועית ואת נייר הקלף, ולאחר מכן מברשת בעדינות את החלק התחתון ואת הצדדים של פגז טארט עם ביצה לבן לבשל במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
הסר את הטארט מהתנור ולהפיץ את הריבה באופן שווה על פני הקרקעית. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה והסוכר ולהכות עד אור רך וחיוור בצבע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הקערה לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל. באמצעות מרית, לקפל בעדינות את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את הבלילה על הריבה במעטפת טארט מקורר להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
4
אופים עד הטארט הוא זהב ולהגדיר, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להעביר טארט כדי מתלה מגניב לשרת חם או בטמפרטורת החדר.