טארט בצל מקורמל
טארט בצל מקורמל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 38 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טארט בצל מקורמל, טארט בצל מקורמל, ו קרמל-טארט בצל.
הוראות
בואו קרום עוגה בקירור לבוא לטמפרטורת החדר; לחתוך עם חותך ביסקוויט עגול 3 אינץ ' או זכוכית. לחץ על מעגל קרום בכל אחד 24 כוסות מאפין קטנות, 1 3 / 4x1 אינץ'.
ממיסים חמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל 3/4 כוס בחמאה 5 דקות, ערבוב מדי פעם; להפחית את החום בינוני. מבשלים כ -15 דקות יותר, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך וזהוב חום; להסיר מן החום.
מחממים תנור ל-400 מעלות. מקציפים ביצים בקערה גדולה. מערבבים ברוטב שמנת חמוצה, מלח ופלפל. מערבבים בצל. מערבבים ב 1/4 כוס הגבינה. תערובת בצל כפית לתוך קרום.
אופים 10 עד 15 דקות עד חום זהוב להגדיר במרכז.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.