קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

טארט בצל מתוק עם סרפד, סורל וביצה עלומה

טארט בצל מתוק עם סרפד, סורל וביצה עלומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל מתוק עם סרפדים, סורל & ביצה שלוקה. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פתיתי פלפל, ציר עוף, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סורל וטארט בצל, ביצים שלוקות בסורל חמאתי, ו עוגת בטטה ובצל הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את הסרפדים לסורל ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
סורל.סורל.
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב על 3 דקות עד שהם התרככו קצת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מוסיף את השום ומבשל עוד דקה של שתיים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
הוסף את כל הירוקים למחבת יחד עם ציר העוף. תבשיל הירוקים על 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הלחות כמעט התאדה. כבה את החימום והנח אותם בצד.מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ירוקירוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
6
הנח גיליון אחד של מאפה עלים בחנות קנה על הדלפק מולך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
7
מפזרים באופן שווה עם ¼ t מיובשים מרים.
מרכיבים שתצטרך
מיורן מיובשמיורן מיובש
8
הנח את הסדין השני למעלה.
9
מגלגלים את שני הסדינים יחד לתוך ריבוע גס 16×16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
חותכים את זה לתוך 4 בערך 8×8 ריבועים אינץ. צורות כפריות הן בסדר גמור. הזז את הריבועים לשני גיליונות אפייה מרופדים בקלף ומקרר.ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
11
מוסיף את הבצל וכמה צביטות של מלח. מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. לאחר מכן להמשיך לבשל אותם, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים חום על הקצוות. מערבבים את הבצל ומבשלים עוד כמה רגעים ללא הפרעה כדי לחמם עוד יותר את הבצל עכשיו במגע עם החלק התחתון של המחבת. הפחת את החום לנמוך והוסף את עלה המפרץ, פתיתי פלפל אדום אם משתמשים ומרז ' ורם הנותרים. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הם זהב קל, על 15-20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
12
הסר עלה דפנה ולהתאים תיבול.קח את ריבועי הבצק מגולגלים מהמקרר. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין ריבועי הבצק משאירים גבול של 1 אינץ ' בערך. מקפלים גבולות אלה על עצמם יצירת קצה מורם. Crimp את הבצק מסביב כדי להבטיח חותם טוב.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מפזרים את הקצוות של הבצק עם קצת מלח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
אופים עד הקרום הוא חום זהוב על 35 minutes.To לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מחממים את הירוקים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. במקביל להביא סיר מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מוסיפים את החומץ למים. לפצח ביצה, לשמור את החלמון בטקט, בזהירות לשפוך אותו לתוך ramekin קטן. לטבול את ramekin לתוך המים רותחים המאפשר חלק מהמים לתוך ramekin. ברגע שהביצה מתחילה להלבין בזהירות לשפוך אותו לתוך המים החמים. השתמש בכפית כדי לגלגל בעדינות את הביצה במים לפני שהוא מאפשר לו להתיישב לתחתית. חזור עם 3 הביצים האחרות. מבשלים אותם 3 דקות ולא יותר. באמצעות כפית מחוררת בזהירות להעביר את הביצים לצלחת מחוממת.מעל כל טארט בצל עם כמות נכבדה של הירוקים, ואחריו ביצה עלומה אחת לכל טארט.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ירוקירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
17
מפזרים פלפל ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'