תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל מתוק עם סרפדים, סורל & ביצה שלוקה. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פתיתי פלפל, ציר עוף, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סורל וטארט בצל, ביצים שלוקות בסורל חמאתי, ו עוגת בטטה ובצל הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את הסרפדים לסורל ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורב
סורל.
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב על 3 דקות עד שהם התרככו קצת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
4
מוסיף את השום ומבשל עוד דקה של שתיים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
הוסף את כל הירוקים למחבת יחד עם ציר העוף. תבשיל הירוקים על 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הלחות כמעט התאדה. כבה את החימום והנח אותם בצד.מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ירוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הנח גיליון אחד של מאפה עלים בחנות קנה על הדלפק מולך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
7
מפזרים באופן שווה עם ¼ t מיובשים מרים.
מרכיבים שתצטרך
מיורן מיובש
8
הנח את הסדין השני למעלה.
9
מגלגלים את שני הסדינים יחד לתוך ריבוע גס 16×16 אינץ'.
חותכים את זה לתוך 4 בערך 8×8 ריבועים אינץ. צורות כפריות הן בסדר גמור. הזז את הריבועים לשני גיליונות אפייה מרופדים בקלף ומקרר.ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיף את הבצל וכמה צביטות של מלח. מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. לאחר מכן להמשיך לבשל אותם, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים חום על הקצוות. מערבבים את הבצל ומבשלים עוד כמה רגעים ללא הפרעה כדי לחמם עוד יותר את הבצל עכשיו במגע עם החלק התחתון של המחבת. הפחת את החום לנמוך והוסף את עלה המפרץ, פתיתי פלפל אדום אם משתמשים ומרז ' ורם הנותרים. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הם זהב קל, על 15-20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזיר
מרז ' ורם
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר עלה דפנה ולהתאים תיבול.קח את ריבועי הבצק מגולגלים מהמקרר. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין ריבועי הבצק משאירים גבול של 1 אינץ ' בערך. מקפלים גבולות אלה על עצמם יצירת קצה מורם. Crimp את הבצק מסביב כדי להבטיח חותם טוב.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזיר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
13
מפזרים את הקצוות של הבצק עם קצת מלח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
14
אופים עד הקרום הוא חום זהוב על 35 minutes.To לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מחממים את הירוקים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. במקביל להביא סיר מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את החומץ למים. לפצח ביצה, לשמור את החלמון בטקט, בזהירות לשפוך אותו לתוך ramekin קטן. לטבול את ramekin לתוך המים רותחים המאפשר חלק מהמים לתוך ramekin. ברגע שהביצה מתחילה להלבין בזהירות לשפוך אותו לתוך המים החמים. השתמש בכפית כדי לגלגל בעדינות את הביצה במים לפני שהוא מאפשר לו להתיישב לתחתית. חזור עם 3 הביצים האחרות. מבשלים אותם 3 דקות ולא יותר. באמצעות כפית מחוררת בזהירות להעביר את הביצים לצלחת מחוממת.מעל כל טארט בצל עם כמות נכבדה של הירוקים, ואחריו ביצה עלומה אחת לכל טארט.