קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

טארט בצל מתוק עם סרפד, סורל וביצה עלומה

טארט בצל מתוק עם סרפד, סורל וביצה עלומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל מתוק עם סרפדים, סורל & ביצה שלוקה. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פתיתי פלפל, ציר עוף, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סורל וטארט בצל, ביצים שלוקות בסורל חמאתי, ו עוגת בטטה ובצל הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את הסרפדים לסורל ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
סורל.סורל.
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב על 3 דקות עד שהם התרככו קצת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4
מוסיף את השום ומבשל עוד דקה של שתיים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
הוסף את כל הירוקים למחבת יחד עם ציר העוף. תבשיל הירוקים על 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הלחות כמעט התאדה. כבה את החימום והנח אותם בצד.מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ירוקירוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הנח גיליון אחד של מאפה עלים בחנות קנה על הדלפק מולך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
7
מפזרים באופן שווה עם ¼ t מיובשים מרים.
מרכיבים שתצטרך
מיורן מיובשמיורן מיובש
8
הנח את הסדין השני למעלה.
9
מגלגלים את שני הסדינים יחד לתוך ריבוע גס 16×16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים את זה לתוך 4 בערך 8×8 ריבועים אינץ. צורות כפריות הן בסדר גמור. הזז את הריבועים לשני גיליונות אפייה מרופדים בקלף ומקרר.ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיף את הבצל וכמה צביטות של מלח. מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. לאחר מכן להמשיך לבשל אותם, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים חום על הקצוות. מערבבים את הבצל ומבשלים עוד כמה רגעים ללא הפרעה כדי לחמם עוד יותר את הבצל עכשיו במגע עם החלק התחתון של המחבת. הפחת את החום לנמוך והוסף את עלה המפרץ, פתיתי פלפל אדום אם משתמשים ומרז ' ורם הנותרים. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הם זהב קל, על 15-20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מרז ' ורםמרז ' ורם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר עלה דפנה ולהתאים תיבול.קח את ריבועי הבצק מגולגלים מהמקרר. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין ריבועי הבצק משאירים גבול של 1 אינץ ' בערך. מקפלים גבולות אלה על עצמם יצירת קצה מורם. Crimp את הבצק מסביב כדי להבטיח חותם טוב.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
מפזרים את הקצוות של הבצק עם קצת מלח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
14
אופים עד הקרום הוא חום זהוב על 35 minutes.To לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מחממים את הירוקים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. במקביל להביא סיר מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
מוסיפים את החומץ למים. לפצח ביצה, לשמור את החלמון בטקט, בזהירות לשפוך אותו לתוך ramekin קטן. לטבול את ramekin לתוך המים רותחים המאפשר חלק מהמים לתוך ramekin. ברגע שהביצה מתחילה להלבין בזהירות לשפוך אותו לתוך המים החמים. השתמש בכפית כדי לגלגל בעדינות את הביצה במים לפני שהוא מאפשר לו להתיישב לתחתית. חזור עם 3 הביצים האחרות. מבשלים אותם 3 דקות ולא יותר. באמצעות כפית מחוררת בזהירות להעביר את הביצים לצלחת מחוממת.מעל כל טארט בצל עם כמות נכבדה של הירוקים, ואחריו ביצה עלומה אחת לכל טארט.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ירוקירוק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
17
מפזרים פלפל ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)