טארט בצל עם ריבת בצל בלסמי
טארט בצל עם ריבת בצל בלסמי הוא הר ד ' יצירה המגישה 72. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 62 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש גבינת פרמזן, שיני שום, סוכר חום וענפי מרווה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 8%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בצל בלסמי, פטריות וגבינה כחולה, ריבת בצל רוזמרין בלסמי, ו עוגות בלסמי ובצל אדום מקורמלות עם גבינת עזים.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל ב 1/4 כוס חמאה עד לריכוך.
מוסיפים 3 עלי דפנה, 1 גבעול מרווה ו -1 גבעול טימין. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים תוך ערבוב מדי פעם במשך 30-40 דקות או עד שהבצל מזהיב עמוק.
מוסיפים שום; מבשלים עוד 2 דקות. מחק עלי דפנה, טימין ומרווה. מצננים מעט.
מניחים תערובת בצל במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החומץ, הסוכר החום, המולסה ועלי הדפנה הנותרים, המרווה, הטימין והחמאה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד להסמכה, כ -10 דקות. מחק עלי דפנה, מרווה טימין.
לפתוח בצק עלים; לחתוך לתוך 1-1 / 2-ב. ריבועים.
מעבירים ריבועים לגליונות אפייה משומנים. דולפ כפית זעירה של ריבת בצל באמצע כל ריבוע; מפזרים 1/2 כפית גבינה.
אופים בחום של 400 טסי למשך 10-15 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רוינארט ברוט רוז פאסלין ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-56 דולר לבקבוק.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.