(בסיסי אבל פנטסטי) גלידת שוקולד מרירה
גלידת שוקולד מריר היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 1557 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 92 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מים, קפה נמס, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות. מתכונים דומים: עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה, מוות על ידי גלידת שוקולד, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto.
הוראות
בסיר גדול מעל להבה נמוכה עד בינונית, לחמם את הסוכר והמים עד בועות הסוכר caramelizes והופך צבע נחושת עמוק, על 6 דקות. להפחית את החום נמוך ככל האפשר ולאט לאט להוסיף חצי. התערובת תהיה גמגום וקצף באופן דרמטי כפי שאתה מוסיף אותו, והסוכר יהיה להקשיח מיד אבל זה יהיה להמס בהדרגה שוב ואתה תוכל לערבב אותו לתוך החלב.
בקערת ערבוב חסינת חום, לטאטא את חלמונים ביצה עם שמור 1/4 כוס סוכר עד התערובת מאירה בצבע, לצהוב פסטל. לאט לאט לצקת כמה כוסות של חלב חם לתוך קערת ערבוב ולטפטף יחד, כדי למתן החלמונים שלך. לאט לאט לשפוך את החלמונים בחזרה לתוך הסיר, whisking כפי שאתה עושה זאת.
מוסיפים את הקפה המיידי ומקציפים עד מומס.
כאשר התערובת התעבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף, להסיר אותו מהחום ולהוסיף את השוקולד הקצוץ, ולערבב במרץ, עד השוקולד נמס משולב באופן מלא. החום שיורית יהיה מספיק כדי להמיס את השוקולד.
צנן את התערובת לפחות 4 שעות או לילה במקרר. ספין במכונת הגלידה שלך על פי insturctions של היצרן.