קושימומחה
מוכן ב41 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

טארט גבינת עיזים

טארט גבינת עיזים
טארט גבינת עיזים הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 41 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים עם שום ועשב, מי קרח, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו טארט גבינת תאנה ועז, טארט גבינת תאנה ועז, ו גבינת עיזים וטארט תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עבור הקרום, לשים את הקמח ו 1/4 כפית מלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
חותכים 12 כפות (1 1/2 מקלות) של החמאה לקוביות גדולות, מוסיפים לקערה, ואת הדופק עד החמאה היא בגודל של אפונה. עם ריצת המכונה, מוסיפים את מי הקרח בבת אחת ומעבדים עד שהבצק מתפורר. לא overprocess. לזרוק את הבצק החוצה על לוח משוריין, לאסוף אותו באופן רופף לתוך כדור, לכסות עם ניילון לעטוף, ומקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חמאהחמאה
בצקבצק
אפונהאפונה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
מגלגלים את הבצק על לוח משוריין היטב ומתאימים אותו למחבת טארט 9 אינץ ' עם צדדים נשלפים, מגלגלים את הסיכה מעל כדי לחתוך את הבצק העודף. חמאה 1 צד של ריבוע של רדיד אלומיניום ולהתאים אותו, צד חמאה למטה, לתוך מחבת טארט. ממלאים את נייר הכסף עם אורז או שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שעועיתשעועית
בצקבצק
אורזאורז
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
טופס טארטטופס טארט
5
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר את השעועית ואת לסכל מן פגז טארט, לדקור את התחתית בכל רחבי עם מזלג, ואופים במשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
בינתיים, מחממים את כף החמאה הנותרת במחבת קטנה ומטגנים את הבצלצלים על אש נמוכה במשך 5 דקות, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים את גבינת העזים בקערה של מעבד המזון ומעבדים עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
9
מוסיף את הקרם, ביצים, בזיליקום, 1/4 כפית מלח, ואת הפלפל ולעבד עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
קרםקרם
ביצהביצה
מלחמלח
10
מפזרים את הצליעות המבושלות על תחתית קליפת הטארט.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
11
יוצקים את תערובת גבינת עיזים על שאלוט כדי למלא את הקליפה (אם הקליפה התכווצה, ייתכנו שאריות מילוי).
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שאלותשאלות
12
אופים במשך 30 עד 40 דקות, עד הטארט הוא מוצק כאשר מזועזע העליון הוא השחמה קלות. אפשר להתקרר במשך 10 דקות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור