, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם כל מטרה קמח, חלב, משמשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט גבינת שמנת דובדבן מטבל יוגורט, טארט אפוי עוגת דובדבנים & גבינת שמנת Wontons, ו שקדים, משמש וטארט דובדבנים.
הוראות
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
2
מוסיפים חמאה ותהליך, באמצעות / כיבוי פונה, עד תערובת דומה ארוחה גסה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
3
מוסיפים חלמון ומעבדים עד ליצירת גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 1 שעה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
בואו לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
1
מקציפים גבינת שמנת וקליפה כתומה בקערה בינונית כדי להתמזג.
להקציף על אש נמוכה עד פודינג מתעבה רותחים. פודינג מגניב 15 דקות. מקציפים פודינג בקושי חם לתערובת גבינת שמנת. הקש פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של מילוי; צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.