קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד

טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד
טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת, דבש עדין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות , וזה לא כל כך סופר. נסו חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש, אמנון פקאן מצופה בזיגוג דבש, ו אמנון פקאן מצופה בזיגוג דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים 4 כוסות פקאן (מילואים הנותרים 1/2 כוס לקישוט) עם סוכר, דבש, שמנת, חלב, ומלח בסיר כבד 4 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא זהוב, על 20 דקות (תערובת יופיע מקושקש בהתחלה, אבל אז להיות עבה וחלק).
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ותערובת העברה לקערה רדודה, ואז להתקרר לחלוטין, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מרדדים דיסק גדול יותר של בצק (לשמור על חתיכת הנותרים מקורר) בין 2 גיליונות גדולים של נייר קלף או לעטוף פלסטיק (או 2 גיליונות חופפים עבור כל צד במידת הצורך) לתוך סיבוב 13 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה), ולאחר מכן להסיר קלף מלמעלה ולהפוך את הבצק לתוך מחבת טארט להגדיר על גיליון אפייה, לחיצה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת ומשאיר את הבליטה. פגז צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
דַק-דַק-
2
מרדדים את הדיסק שנותר בין 2 יריעות גדולות של קלף או ניילון לעטוף לתוך 12 אינץ 'עגול (1/8 אינץ' עבה) וצינה על תבנית אפייה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אם מילוי אגוז הוא מוצק מאוד, חם מעט בסיר על אש נמוכה עד שהתרכך אבל לא חם.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מורחים מילוי פגז טארט, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
4
מברשת הבליטה של הקרום התחתון עם מים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
הסר קלף מן הסיבוב שנותר של הבצק ולסדר עגול מעל מילוי טארט, בעדינות מתגלגל סיכה על קצה כדי לאטום לקצץ עודף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
אופים טארט (במחבת) על תבנית אפייה עד מאפה זהוב, 30 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה להגדיר על צלחת גדולה 15 דקות. בזהירות להסיר את הצד של פאן טארט מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
1
שים שוקולד קצוץ בקערה רדודה. מביאים שמנת רק לרתיחה ושופכים על שוקולד, ואז לטאטא בעדינות (כדי למנוע בועות אוויר) עד שוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים זיגוג חם על גבי טארט בעדינות להפיץ עם מרית אופסט כדי לכסות באופן שווה למעלה, המאפשר שוקולד לטפטף למטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
בואו טארט לעמוד עד זיגוג מוגדר, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
לשטוף שמורות 1/2 כוס פקאן במסננת, ואז לטפוח יבש בזהירות לגלח פרוסות דקות מאוד (פחות מ 1/32 אינץ') באמצעות מבצעה, בדיקת עובי של שבבי הראשון על צלחת לפני תחילת לגלח פקאנים ישירות על טארט. אם אין לך פורס, דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
* מילוי יכול להתבצע 4 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה.* טארט יכול להיות אפוי (אבל לא מזוגג) 1 יום קדימה מקורר לטמפרטורת החדר, נחשף, ולאחר מכן המשיך, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר. זיגוג וקישוט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות