קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות1
ציון בריאות59
מגזין

טארט טאטן של אגס ואגוז

טארט טאטן של אגס ואגוז
טארט אגס ואגוזי מלך עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 273 גרם של שומן, וסך הכל 4487 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, גליונות בצק עלים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מערבבים את הקינמון ו 2 כפות סוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את חצאי האגס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את מיץ הלימון וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4
מוסיפים את הקינמון-סוכר וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
לפתוח את גיליון מאפה על משטח מקומח קלות. הפוך מחבת כבדה, בטוחה לתנור 10 אינץ ' מעל גיליון המאפה. באמצעות המחבת כתבנית, לקצץ את הבצק העודף כדי להפוך את המעגל מחוספס. לדקור את מעגל המאפה ביסודיות עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את מעגל המאפה על צלחת ומקררים.
7
מחממים את המחבת הכבדה 10 אינץ', בטוחה לתנור על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
יוצקים את המים במרכז המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים את הסוכר שנותר מעל המים. מבשלים 7 דקות או עד שהסוכר הוא צבע ענבר עמוק. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את המלח והחמאה. בזהירות להטות את המחבת כך תערובת הסוכר וחמאה להסתחרר יחד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תן לתערובת להתקרר במשך 2 דקות.
13
מפזרים את האגוזים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מסננים את חצאי האגסים. מסדרים 11 חצאי אגס סביב הקצה הפנימי של המחבת, לחתוך בצד למעלה, חופפים מעט, עם צמרות מצביע לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מניחים את מחצית האגס הנותרת, לחתוך את הצד, הפער במרכז המחבת, זמירה כדי להתאים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מבשלים את האגסים על חום בינוני במשך 10 דקות או עד מכרז. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
17
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מניחים את המעגל מאפה על חצאי האגס, לחיצה למטה מעט תוחב את הקצה סביב החלק הפנימי של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
אופים במשך 40 דקות או עד המאפה הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
תן טארט טאטין מגניב במחבת על מתלה חוט במשך 5 דקות. בזהירות להפוך את טארט טאטין על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
21
מגישים באופן מיידי.