קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז

טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז
טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת סוכר, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז, עוגת חמוציות עם אגוז לוז, ו עוגת שוקולד עם אגוזי לוז וקרום חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לעמוד 10 דקות כדי לרכך.
3
שלב סוכר, 2 כפות קליפת תפוז, קליפת לימון בקערת מתכת בינונית. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף מרכיבים יחד עד הסוכר הוא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים ביצים; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף בשני המיצים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מניחים קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד תערובת מתעבה מדחום מוכנס לתוך רושמי תערובת 82°, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס. מסננים תערובת כתומה לתוך בלנדר; תן מגניב עד מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 60°, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
עם ריצת בלנדר, להוסיף חמאה בטמפרטורת החדר 2 חתיכות בכל פעם ולעבד עד מעורבב. המשך מיזוג 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
להעביר מילוי לקערה; לערבב הנותרים 2 כפיות קליפת תפוז. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חמאה 9 אינץ ' מחבת טארט מרובע עם תחתית נשלפת. טוחנים קמח דק, סוכר, אגוזים ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מוסיפים חמאה וחותכים בפניות on / off עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיפים חלמון ביצה ומתמזגים באמצעות הפעלה / כיבוי רק עד לגושים לחים טופס (לא מאפשרים בצק כדי ליצור כדור). לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן (קרום יהיה על 1/4 אינץ ' עבה). באמצעות אגודל, לחץ סביב הצדדים כדי להאריך את הקרום 1/4 אינץ ' מעל קצה המחבת. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים קרום עד חום זהוב, כ -20 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה. (קרום יכול להתבצע 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מערבבים מילוי כתום כדי לשחרר. כפית מספיק כתום צונן מילוי לתוך הקרום כדי למלא לחלוטין. צ ' יל טארט לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
מקשטים עם פרוסות תפוז דם מסוכרות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
8
טפטוף תפוזים עם קצת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
9
מגישים קר.