טארט לימון קרד מאיר
עוגת לימון מאייר עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. גשו לסופר וקנו חלמונים, מלח, אגוזי מקדמיה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-52 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Meyer Lemon Curd Tart, Meyer Lemon Curd, ו Meyer Lemon Curd (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב את החומרים הראשונים 5 במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק. עם מעבד על, טפטוף 3 כפות חמאה מומסת דרך מצנח מזון, ולעבד עד מעורבב. לחץ על תערובת פירור לתוך הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת טארט מתכת 9 אינץ'.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד קלוי. מגניב על מתלה תיל.
כדי להכין מילוי, לשלב 1/2 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, וקורטוב של מלח בסיר כבד בינוני, ערבוב עם מקצף. מערבבים במיץ לימון וחלמונים ביצה; מביאים לרתיחה על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף 2 כפות חמאה וקליפה, ערבוב בעדינות עד החמאה נמסה. כפית את התערובת לתוך קערה בינונית; מגניב מעט.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של לימון קרד, וצינה לפחות 4 שעות או לילה (תערובת יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר).
כף מקופלת באופן שווה לתוך קרום מוכן.
מניחים 3 חלבונים ביצה 1/8 מלח כפית בקערה גדולה, והכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
שלב 1/4 כוס סוכר מגורען ו 1/4 כוס מים בסיר; להביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום 23
יוצקים סירופ חם בזרם דק על חלבונים ביצה, פועם עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים מרנג על טארט. צלוי 30 שניות או עד השחמה קלה.