טארט סקווש עם עשבי תיבול ופטה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 181 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, בצק פילו מספיק כדי להפוך 8 שכבות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סקווש קלוי חריף עם פטיאן ועשבי תיבול, סקווש, פטה ואורן אגוז טארט, ו פטה מוקצף עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את עשבי תיבול ושום יחד עם שמן ומספיק מלח ופלפל כדי לשמח אותך.לפרוש את בצק פילו; לכסות את הבצק עם מגבת נייר לחה מאוד קלות.
מברשת רבע גיליון תבנית אפייה בגודל עם כמה חמאה מומסת. לחץ על סדינים רבים ככל הדרוש כדי לכסות את התחתית ואת החישוקים של תבנית אפייה שלמה. זה בסדר לחפוף במרכז. מברשת קלה את הבצק עם יותר חמאה.אני חוזר, אני חוזר. כולל החמאה בין כל שכבה. עד שיש לך 8 שכבות שלמות. מה שאומר שהסדינים שלי והמחבת בגודל שלי דרשו 32 סדינים של פילו. אתה מבין את כוונתי?
מורחים את תערובת עשבי תיבול ושמן זית על החלק התחתון של המחבת מרופדת פילו.
שכבת הקישואים, בשכבות מרובות, דואג לחפוף כל שכבה באופן אטרקטיבי. אם אתה משתמש יותר מסוג אחד או צבע (כפי שעשיתי) לשים כובע האמנים שלך ולעשות את זה יפה!למעלה טארט עם הזיתים וגבינת פטה מתפוררת.
אופים עד שחום היטב על הקצוות; כ -30 דקות.
תן טארט להתקרר מעט לפני חיתוך.
מקשטים עם עשבי תיבול טריים יותר טפטוף גדול של שמן זית.
מגישים חמים, או זמן קצר לאחר מכן. טארט זה לא לשמור, גם כל כך להמשיך לאכול עד שהוא סיים.