טארט פירורי ריבס
לכו לחנות ואספו קמח, ג'לטין תות, ריבס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה מושלם עבור יום האם. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. פאי פירורי ריבס ופאי פירורי תפוחים, עוגת פירורי ריבס, ו לחם פירורי ריבס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לקרום, בקערה קטנה, שלבו את הקמח, אבקת האפייה וסוכר הקונדיטורים.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים ביצה וחלב; מערבבים עד שנוצר כדור. טפחו לתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מפזרים ג ' לטין מעל ריבס. בקערה קטנה מערבבים יחד את מרכיבי הציפוי עד שהם מתפוררים.
אופים בחום של 350 למשך 45-50 דקות. מצננים לחלוטין על רשת עד להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "