טארט פירות שוקולד לבן
, המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 376 אוכלים וטבחים. צאו לחנות ואספו עמילן תירס, תפוזים מנדרינים, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. נסו שוקולד לבן-טארט פירות, טארט פירות שוקולד לבן חמישה כוכבים, ו טארט שוקולד-אגוזים עם פירות יבשים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד שהם בהירים ותפוחים. מוסיפים קמח בהדרגה ומערבבים היטב.
לחץ לתוך 11 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת או 12 אינץ'. מחבת פיצה עם צדדים.
אופים בחום של 300 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
למילוי, בקערה קטנה, היכו צ ' יפס מותך ושמנת.
מוסיפים גבינת שמנת; מקציפים לתערובת אחידה.
מורחים על קרום. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מסננים אננס, שומרים 1/2 כוס מיץ. מסדרים את האננס, התותים, התפוזים והקיווי מעל המילוי.
לזיגוג, בסיר קטן, שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה מיץ לימון ומיץ אננס שמור עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מגניב.
מברישים זיגוג על פירות. מקררים במשך שעה 1 לפני ההגשה. מקררים שאריות.