טארט רטטוי קלוי מצופה קמח תירס
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מלח, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו טארט רטטוי, טארט רטטוי, ו עוגת אגוז רטטוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים קמח תירס, קמח מאפה ומלח בקערה של מעבד מזון. דופק לשלב.
מוסיפים חמאה ושמן ודופק כ -20 פעמים, עד תערובת דומה חלוקי נחל קטנים.
מוסיפים מים ודופק עד שהתערובת יוצרת בצק רופף.
הסר את הבצק מהמעבד ולחץ לתחתית וכ 1/8 אינץ 'עד הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ' עם שפה נתיק. לחץ על נייר אלומיניום לתחתית וצדדים של המחבת על גבי הבצק ולשקול למטה עם אורז לא מבושל או משקולות עוגה.
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה ואופים במשך 10 דקות.
הסר מהתנור ולהסיר אורז רדיד. חזור לתנור ואפה במשך 5 דקות נוספות, או עד שכבר לא מבריק ורטוב.
עבור המילוי: להגדיל את התנור ל 400 מעלות F.
חום 1 כפית שמן זית במחבת nonstick על חום בינוני; שאלוט מטוגנים עד רך, על 5 עד 6 דקות. תרסיס 2 מגשי אפייה עם ספריי בישול. מסדרים את החצילים, קישואים ופרוסות עגבניות על המגשים בשכבה אחת ומברישים עם שמן הזית הנותר. מתבלים במלח ופלפל, וצולים את הירקות עד שהם רכים אך לא משחימים אותם, כ-15 דקות.
הסר את הירקות מהתנור וקריר.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
להניח את פרוסות חצילים ב 2 שכבות על החלק התחתון של טארט; לכסות עם 1/3 של גבינת מוצרלה וכמה בזיליקום מגורר.
מוסיפים את הקישואים ואת שאלוט, למעלה עם עוד 1/3 של מוצרלה ובזיליקום, ואז העגבניות. למעלה עם שאר גבינת המוצרלה והפרמזן.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד גבינה מותכת וירקות יש נבול נוסף.
הסר מהתנור, תן מגניב במשך 5 דקות, לחתוך לתוך 8 פרוסות.