קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות39
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

טארט שוקולד חלב ממולח בקרום בייגלה

טארט שוקולד חלב ממולח בקרום בייגלה
מתכון עוגת שוקולד חלב מלט בקרום בייגלה יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 1. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 260 גרם של שומן, וסך הכל 3959 קלוריות. אם יש לך שוקולד מריר, סוכר ממתקים, משחת שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טארט שוקולד חלב עם קרום בייגלה, עוגיות שוקולד צ'יפס חלב, בוטנים ובייגלה שיבולת שועל, ו עוגת שוקולד חלב עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים פירורי בייגלה וסוכר של קונדיטור במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
יוצקים פירורי בייגלה לתוך קערה ומוסיפים חמאה מומסת. מערבבים יחד עד תערובת הוא רטוב. לחץ באופן שווה לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של מחבת טארט עגול 9-in או 4 אינץ 'x 13 אינץ' מחבת טארט מלבני.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים במשך כ 8-10 דקות עד הקרום מרגיש מוצק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים את שני השוקולדים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים קרם ואבקת חלב מלוחים בסיר קטן ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
יוצקים קרם על השוקולד ולתת לשבת לרגע. מערבבים לשלב עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1
מניחים קרם וניל שעועית להדביק לתוך קערה נקייה של מערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף עד פסגות רכות רק להתחיל להיווצר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיף את הסוכר של קונדיטורים ולהקציף רק כדי לשלב מעט המשרד למעלה-לא overwhip.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
למרות רעננותו הצעירה עדיין, הוא מציג את המאפיין המשובח של ריזלינג פירותי ורמז בסיסי של מינרל מאדמת הלוח הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים יין מרענן זה מעט מקורר! כמו aperitif, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עופות.