אוכל דרומי מסורתי

אם אי פעם היה לך העונג לאכול אוכל דרומי מסורתי, אתה יודע שזו חוויה בלתי נשכחת. הטעמים, התבלינים, הניחוחות והמרקמים הם ייחודיים ודקדנטיים לחלוטין. אם אתה מכיר את ההיסטוריה של הדרום, אתה יודע שהוא כור היתוך של תרבויות ועמים שונים. ככזה, יש מגוון קולינרי גדול שאפשר ליהנות ממנו. הנה כמה מהמאכלים הדרומיים המסורתיים האהובים עלינו שלדעתנו בהחלט כדאי לנסות:

גְרִיסִים

ראשית יש לנו גריסים. המנה הזו עשויה מתירס לבן טחון. בצורה זו, זה נקרא הומיני. גריסים בסיסיים נעשים על ידי הרתחת התירס ושילובו עם שמנת, מלח וחמאה לפי הטעם. ישנן מספר דרכים להוסיף טוויסט משלך לגריסים.

זה מוגש בדרך כלל לארוחת בוקר עם ביצים, אבל זה יכול להיות בתפריט לארוחת ערב בשילוב עם שרימפס, בייקון וירקות. המנה הטעימה הזו הפכה למרכיב עיקרי בדרום מכיוון שהתירס גדל בהרחבה באזור. מקורם של גריסים אצל האינדיאנים והם חלקו את המתכון עם המתנחלים הראשונים שהתיישבו בדרום.

ביצי שטן

שום דבר לא אומר אוכל דרומי כמו ביצי שטן. המתכון פשוט וכל אחד יכול להכין אותו. כל מה שאתה עושה הוא להרתיח את הביצים שלך, לפרוס אותן ולגזול את העול ולהניח אותן בקערה. אחר כך ערבבת את העול עם חרדל, מיונז, מלח ופלפל. אפשר להוסיף התענגות לטעם. סיימו את זה עם פזר פפריקה ואתם מסודרים. הם באמת מגוונים. הם יכולים להיות חלק מתפריט בראנץ', צד ארוחת צהריים טעים, או מתאבן. ביצי שטן הן מדהימות בכל פעם שאתה בוחר לקבל אותן. המתכון הובא לדרום על ידי המתיישבים הבריטים ותושבי הדרום עשו אותו משלהם.

עוף מטוגן

זה לא הפתעה! האוכל הדרומי המסורתי הזה משלב עוף, עשבי תיבול ותבלינים בבלילת קמח שמטוגנת לשלמות זהובה. אפשר להגיש עם צ'יפס, סלט כרוב, כריכים, וראפ. או פשוט ליהנות מהטוב הטעים שלו בפני עצמו! המנה הזו התחילה בתקופת העבדים האפריקאים. יש גם איזושהי השפעה של מהגרים סקוטיים. הקנטאקי פרייד צ'יקן המפורסם בעולם הוקם בדרום.

שפמנון מושחר

הסיבה מדוע שפמנון שחור בהחלט נכנס לרשימת המזון המסורתית של הדרום נובעת מכך שהדגים נתפסים בקלות בנהרות ובנחלים של הדרום. ככאלה, הם נמצאים בתפריט מאז שתושבי הדרום זוכרים. הדג מונח בשכבות בבלילת קמח תירס ומטוגן עד שהוא מקבל צבע שחור. שפמנון מושחר נהנה בדרך כלל עם סלט כרוב, תפוחי אדמה מטוגנים ו-Hushpuppies. אם אתה חובב דגים, הקפד לנסות את זה!

פאי תפוחי אדמה מתוק

שום דבר לא אומר דקדנס דרומי כמו פאי בטטה! הקינוח הזה משלב בטטה אפויה, סוכר, חלב, חמאה, קמח, סירופ תירס, תמצית וניל (אופציונלי) וביצים בפשטידה. הוא אפוי ולעתים קרובות מוגש עם מעט קצפת מעל לתוספת התלקחות קטנה. שום חג ההודיה אינו שלם בלי מעט פשטידת בטטה. לקינוח הזה שורשים אפריקאיים והוא מתוארך לימי מטעי הדרום.

לחם תירס

הלחם המהיר הזה עשוי מקמח תירס, מים ומלח, אבל שפים מהדרום מוסיפים שומן בייקון, ביצים וחלב לתוספת טעם. לחם תירס יכול להיות מתוק או מלוח. הכל תלוי בהעדפה שלך. האינדיאנים היו הראשונים שהכינו לחם תירס ועד מהרה הוא הפך פופולרי בדרום.

הופין ג'ון

אוכל זה נהנה בדרך כלל ביום ראש השנה. הוא שילב אפונה שחורת עיניים ונתחי חזיר בתבשיל טעים. זה מוגש עם אורז. אומרים שאכילתו ביום השנה החדשה מביאה מזל טוב לשנה הקרובה. זוהי מסורת אפריקאית שהובאה למושבות האמריקאיות.

קולארד גרין

ירקות קולארד מוכנים על ידי הרתחת ירקות ירוקים עלים יחד עם קצת בשר חזיר לטעם. המים שמרתיחים בהם את הירוקים של הקולר נקראים ליקר סיר. הנוזל הזה מזין במיוחד והוא משמש להשריית לחם התירס שלך או כבסיס למרק.

המאכלים הדרומיים המסורתיים הללו הם חלק מהשטיח הדרומי והם פשטו על הנוף הקולינרי האמריקאי. הקפד לנסות את המזונות המנחמים האלה כשאתה הבא בדרום.