טבעות בצל בסגנון דרומי
טבעות בצל בסגנון דרומי יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-151 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם פלפל טחון טרי, מלח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. נסו טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן עם טבעות בצל מטוגנות בסגנון פנקו, ו מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר שעווה; להפריש. קו 2 גיליונות אפייה נוספים או מגש 1 עם מגבות נייר; להפריש.
מניחים 1 1/2 כוסות קמח בקערה רדודה.
יוצקים את החלב לתוך קערה רדודה שנייה. בקערה שלישית, מערבבים יחד את קמח התירס, 2 כוסות קמח, סוכר, מלח, פפריקה, פלפל קאיין, טימין ופלפל שחור.
טובלים את טבעות הבצל תחילה לתוך הקמח הרגיל, ואז לתוך החלב, ואחרון לתערובת קמח התירס.
מניחים את הטבעות בפירורי לחם על דפי האפייה מרופדים בנייר שעווה.
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה, או טיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
מטגנים את טבעות הבצל כמה בכל פעם בשמן החם כך שהם לא צפופים, עד חום זהוב.
מסננים על דפי אפייה מרופדים במגבת נייר ומגישים מיד.