קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טונג'ירו

טונג'ירו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Tonjiru. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. לך לחנות ותביא את מיסו, בשר חזיר, חלקי בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Tonjiru (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את בטן החזיר למחבת קרה, ולהפעיל את החום בינוני. החזיר צריך לשחרר קצת שומן כמו מחבת מתחמם אז אתה לא צריך להוסיף שמן. לאחר כמה שמן שניתנו החוצה, להוסיף את החלקים הלבנים של בצל ירוק זנגביל ומטגנים עד פני השטח של חזיר מבושל קרום חום נוצר על החלק התחתון של המחבת. תגביר את החום לגובה ואז תוסיף את הסאקי. השתמש בנוזל כדי לגרד את החום מחבב על החלק התחתון של המחבת, ומרתיחים עד שיש כמעט לא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את המים וקומבו, ואז מביאים לרתיחה. דלג על כל קצף שמצטבר על פני השטח עד שלא יהיה יותר קצף שמצטבר. מכסים במכסה ומנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים כ 40 דקות. בינתיים, למלא קערה עם מים קרים, ולאחר מכן להוסיף כף חומץ או מיץ לימון. עובד במהירות, לקלף את הדשא, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה לגלף שבבי משם ברדוק כפי שאתה לסובב את השורש עם היד השנייה שלך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
KombuKombu
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את קומבו וג ' ינג ' ר. דלג כמה שיותר עודף שומן שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
KombuKombu
4
מסננים את burdock ולהוסיף אותו tonjiru יחד עם גזר, konnyaku ו taro. מבשלים עד הירקות רכים. להנמיך את החום נמוך, ואז להוסיף את מיסו. בגלל המליחות של מיסו משתנה לפי המותג, לטעום את המרק ולהוסיף מיסו יותר אם הוא צריך יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מיסומיסו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
שורש טארושורש טארו
5
הוסף את החלקים הירוקים של הבצל הירוק, ומשרת.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר