קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טונג'ירו

טונג'ירו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Tonjiru. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. לך לחנות ותביא את מיסו, בשר חזיר, חלקי בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Tonjiru (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את בטן החזיר למחבת קרה, ולהפעיל את החום בינוני. החזיר צריך לשחרר קצת שומן כמו מחבת מתחמם אז אתה לא צריך להוסיף שמן. לאחר כמה שמן שניתנו החוצה, להוסיף את החלקים הלבנים של בצל ירוק זנגביל ומטגנים עד פני השטח של חזיר מבושל קרום חום נוצר על החלק התחתון של המחבת. תגביר את החום לגובה ואז תוסיף את הסאקי. השתמש בנוזל כדי לגרד את החום מחבב על החלק התחתון של המחבת, ומרתיחים עד שיש כמעט לא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את המים וקומבו, ואז מביאים לרתיחה. דלג על כל קצף שמצטבר על פני השטח עד שלא יהיה יותר קצף שמצטבר. מכסים במכסה ומנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים כ 40 דקות. בינתיים, למלא קערה עם מים קרים, ולאחר מכן להוסיף כף חומץ או מיץ לימון. עובד במהירות, לקלף את הדשא, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה לגלף שבבי משם ברדוק כפי שאתה לסובב את השורש עם היד השנייה שלך.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
KombuKombu
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר את קומבו וג ' ינג ' ר. דלג כמה שיותר עודף שומן שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
KombuKombu
4
מסננים את burdock ולהוסיף אותו tonjiru יחד עם גזר, konnyaku ו taro. מבשלים עד הירקות רכים. להנמיך את החום נמוך, ואז להוסיף את מיסו. בגלל המליחות של מיסו משתנה לפי המותג, לטעום את המרק ולהוסיף מיסו יותר אם הוא צריך יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיסומיסו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
שורש טארושורש טארו
5
הוסף את החלקים הירוקים של הבצל הירוק, ומשרת.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר