קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טונג'ירו

טונג'ירו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Tonjiru. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. לך לחנות ותביא את מיסו, בשר חזיר, חלקי בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Tonjiru (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את בטן החזיר למחבת קרה, ולהפעיל את החום בינוני. החזיר צריך לשחרר קצת שומן כמו מחבת מתחמם אז אתה לא צריך להוסיף שמן. לאחר כמה שמן שניתנו החוצה, להוסיף את החלקים הלבנים של בצל ירוק זנגביל ומטגנים עד פני השטח של חזיר מבושל קרום חום נוצר על החלק התחתון של המחבת. תגביר את החום לגובה ואז תוסיף את הסאקי. השתמש בנוזל כדי לגרד את החום מחבב על החלק התחתון של המחבת, ומרתיחים עד שיש כמעט לא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את המים וקומבו, ואז מביאים לרתיחה. דלג על כל קצף שמצטבר על פני השטח עד שלא יהיה יותר קצף שמצטבר. מכסים במכסה ומנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים כ 40 דקות. בינתיים, למלא קערה עם מים קרים, ולאחר מכן להוסיף כף חומץ או מיץ לימון. עובד במהירות, לקלף את הדשא, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה לגלף שבבי משם ברדוק כפי שאתה לסובב את השורש עם היד השנייה שלך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
KombuKombu
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר את קומבו וג ' ינג ' ר. דלג כמה שיותר עודף שומן שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
KombuKombu
4
מסננים את burdock ולהוסיף אותו tonjiru יחד עם גזר, konnyaku ו taro. מבשלים עד הירקות רכים. להנמיך את החום נמוך, ואז להוסיף את מיסו. בגלל המליחות של מיסו משתנה לפי המותג, לטעום את המרק ולהוסיף מיסו יותר אם הוא צריך יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מיסומיסו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
שורש טארושורש טארו
5
הוסף את החלקים הירוקים של הבצל הירוק, ומשרת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק