טונה בגריל עם חמאת אנשובי לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טונה בגריל עם חמאת אנשובי לימון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 379 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו סטייקים לטונה, ממרח אנשובי, שמן בישול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סינטה בגריל עם אנשובי-חמאת לימון וברוקולי רב, סטייק טונה בגריל עם חמאת לימון ופלפל, ו ירקות בגריל כריכי חמאה אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. בקערה קטנה, לשלב את החמאה, ממרח אנשובי, מיץ לימון, פטרוזיליה, קמצוץ כל מלח ופלפל.
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים את הטונה במשך 4 דקות. הפעל ומבשל עד שנעשה לטעם שלך, 3 עד 4 דקות יותר עבור בינוני נדיר. מעל הדג החם עם החמאה בטעם.
חלופות דגים: חמאת אנשובי לימון יהיה גם טוב מאוד עם הליבוט בגריל, דג חרב, או סטייקים סלמון.
וריאציה: טונה בגריל עם חמאת ריחן מיובשת-עגבניות
מערבבים 1 כף בזיליקום טרי קצוץ, 3 קצוץ שמן ארוז או מחדש עגבניות מיובשות, וקמצוץ כל אחד מלח ופלפל לתוך 4 כפות חמאה בטמפרטורת החדר. השתמש בתערובת זו במקום חמאת אנשובי לימון.
המלצת יין: הטריק כאן הוא למצוא יין עם מספיק גוף ללכת עם טונה אבל הרבה חומציות לעמוד בחמאת אנשובי לימון טעים. נסה סוביניון בלאן מניו זילנד או מקליפורניה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה