קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

טונה עם פסטה ושיער מלאך ושמיר

טונה עם פסטה ושיער מלאך ושמיר
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך אפונה הצמד סוכר, תיבול לימון-פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. מתכונים דומים: טונה עם שיער מלאך פסטן ושמיר, פסטה שיער מלאך עם טונה, ו פסטה שיער מלאך עם רוטב טונה.

הוראות

1
לבשל פסטה כדי doneness הרצוי על פי הוראות החבילה הוספת 1 כפית מלח לבישול מים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
ניקוז; לכסות כדי להתחמם.
3
בינתיים, שמן חום במחבת 12 אינץ מעל חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל וגזר; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים מרק ומיץ לימון; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד שחין תערובת. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף טונה. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
הוסף אפונה הצמד סוכר; לבשל 4 עד 6 דקות נוספות או עד גזר ואפונה הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בשמיר ותיבול לימון-פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מניחים פסטה בקערות הגשה בודדות. מעל כל מנה עם תערובת טונה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.