טונה צרובה במחבת עם אבוקדו, סויה, ג'ינג'ר ולימון
טונה צרובה במחבת עם אבוקדו, סויה, ג'ינג'ר, וסיד נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. במנה עיקרית זו יש 1185 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 98 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 51 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים ופלפל, חסמו טונה באיכות סושי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שומשום צרוב טונה עם לימון ג'ינג'ר מתכון ויניגרט, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו המרכיב הסודי (ג'ינג'ר ריבה): ג' ינג'ר מתוק צרוב טונה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערת ערבוב, לשלב את כוסברה, חלפינו, זנגביל, שום, מיץ ליים, רוטב סויה, סוכר, מלח, פלפל, ו 2 כפות שמן זית. מערבבים את החומרים יחד עד משולב היטב.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה ומעיל עם 2 כפות הנותרים של שמן זית. מתבלים את הטונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
הניחו את הטונה בשמן החם וצור במשך 1 דקה בכל צד כדי ליצור קרום קל.
יוצקים 1/2 של תערובת כוסברה לתוך המחבת כדי לצפות את הדגים.
מגישים את הטונה הצרובה עם אבוקדו פרוס ורוטב הכוסברה הנותר טפטף על כל הצלחת.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![מרלו מדלנה]()
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.