טונה צרובה ברוטב יוגורט כוסברה וחשיש תירס מתוק
אם יש לכם ארבעה גרם של טונה, מתכון הדפסה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היוגורט היווני רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: טונה צרובה ברוטב חמוץ מתוק, טונאן צרוב על ירקות מעורבים עם כוסברה-סיד ויניגרט, ו פאן צרוב בקלה פסיפיק עם כוסברה ויניגרט תירס מוקרם.
הוראות
בלהט הקיץ, אני תמיד מחפש דרכים קולינריות להתקרר. אני מכינה סלטי ירקות טריים, מרקים קרים וארוחות קלות יותר. אפילו המפלצת המקסימה הרגישה את החום. כשהשכנים שלנו הזמינו אותנו לבריכה שלהם, הבאתי אותו איתי ולקחתי אותו לשחייה השנייה שלו. לא היית חושב על ידי הסתכלות עליו, אבל הוא די שחיין! בין לבין מנסה לסחוב סטייק בגריל ועוף את צלחות ללא השגחה, היה לו פיצוץ חתירה סביב הבריכה. ולאחר מכן, הוא היה אפילו יותר מתולתל מהרגיל. כדור פרווה רגיל של פוף. אז לפני שבועיים, כשהטמפרטורות מרקיעות לאמצע שנות ה-90, קניתי טונה אדומה מדהימה מ "הול פודס". אחד הדברים שאני הכי אוהב באחי טונה הוא שהוא רק צריך להיות צרוב, לא מבושל לאורך כל הדרך, מה שהופך אותו לטעם טרי ונקי. אחרי מדיטציה רצינית של אוכל, החלטתי להכין רוטב יוגורט כוסברה עם כוסברה אורגנית טרייה ויוגורט יווני רגיל. שיערתי שהרוטב ייתן למנה מרכיב עשבוני ומרענן.כמה שצדקתי! זה היה כל כך טעים שרציתי לאכול את זה עם כפית. ברצינות, מישהו רוצה יוגורט בטעם כוסברה?כדי לסיים את המנה, הכנתי קציץ תירס מתוק עם בצל Vidalia וקישואים אורגניים במחבת ברזל יצוק שלי. השילוב של רוטב הכוסברה-יוגורט וחשיש התירס המתוק היה כל כך טעים שאכלתי את השאריות עם ביצה מטוגנת שהחליפה את הטונה למחרת בבוקר. זה היה כמעט טוב יותר, אם זה אפשרי. אז להישאר מגניב הקיץ עם המתכון הזה!טונה צרובה ברוטב יוגורט כוסברה וחשיש תירס מתוק
Ingredts4 מתכון הדפסה ארבעה אונקיות של טונה Ahi 2 כפות oilsalt ו peppercilantro יוגורט sauce1/4 כוס cilantro1 טרי/4 כוס יוונית רגיל 1/2 כפית cuminpinch של מיץ פלפל קאיין מיץ פלפל של 1 lemon1 כף שמן זית oilsait ו peppersweet תירס hash2 כפות שמן זית כתית מעולה 4 אוזניים של תירס, גרעינים removed2 כוסות קישואים, Chopped1 Vidalia או שום מתוק אחר, בצל קלוף 1000000000000 כפות בצל, בצל ירוק ציפורן, קלופים Choppedsalt ופלפל
כדי להפוך את החשיש תירס מתוק, לחמם את שמן הזית במחבת ברזל יצוק או מחבת סאוט.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שמתחילים לרכך (כ 5 דקות).
מוסיפים את השום והטחון לעוד דקה אחת. לאחר מכן, מוסיפים את הקישואים ומבשלים עד שנהיה רך.
מוסיפים את גרעיני התירס המתוקים ומבשלים את החשיש במחבת עד שהוא רך והבצל מתחיל להפוך לריבה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.בינתיים, כדי להפוך את רוטב כוסברה-יוגורט, למקם את כל החומרים למעט מלח ופלפל במעבד מזון או בלנדר ולעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כדי לבשל את הטונה, מפזרים את שני הצדדים של הדגים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן זרעי הענבים במחבת מטוגנת בחום גבוה.
מניחים את הדגים במחבת במהירות לצרוב על כל הצדדים (כדקה אחת לכל צד).
הסר מהחום ולאפשר לנוח לפחות חמש דקות לפני חיתוך לתוך slices.To צלחת, כפית קצת חשיש תירס מתוק על מקום. למעלה עם חתיכות של טונה פרוסה וטפטוף עם רוטב יוגורט כוסברה. לסיים עם כוסברה קצוצה ופלפל סדוק טרי. תהנו!Ingredtsorganic sweet corn, זוקיני אורגני, כוסברה אורגנית, יוגורט יווני אורגני, טונה אהי, לימונים אורגניים, כמון טחון אורגני, ופלפל קאיין משילוב יין מזונות מלאים
בלילה הזה, קוזאק השתוקק לקברנה סוביניון, אז פתחנו בקבוק של 1994 לפני הספירה, שמורה פרטית ג ' ורג ' דה לאטור. הרמתי את הבקבוק בזמן שביקרתי ביקב בנאפה עם חובב היין (אבי). אנחנו מוצקים היין הראשון כדי לאפשר לו להיפתח. לעזאזל, זה היה בבקבוק במשך יותר מחמש עשרה שנים. הריח הראשון שקיבלתי היה הבטחה גדולה, מושק, ארצי, איזה פרי חבוי מחלחל דרך הנחיריים שלי. זה הריח בדיוק כמה זקנה צריכה המונית. היין שתה יפה כל הלילה, מלא מושק ופרי אוכמניות. זה היה ליווי נהדר לארוחה רכה יותר, יפה אבל לא מהמם. מאמץ גדול ממפיק אגדי. בראבו.