טונה שומשום צרוב ברוטב תפוזים
וזה מרהיב. מתכונים דומים: טונה שומשום צרוב ברוטב תפוזים-ג'ינג'ר, טונה שומשום צרוב עם רוטב גזר ג'ינג'ר, ו שומשום צרוב טונה עם רוטב ג'ינג'ר-גזר טבילה.
הוראות
להביא 1 כוס מים 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה לערבב קוסקוס.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.
בעוד הקוסקוס עומד, מחממים מחבת גדולה שאינה דביקה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
מערבבים את זרעי שומשום, קמח, 1/4 כפית מלח ופלפל שחור. לדלות את שני הצדדים של סטייקים טונה בתערובת זרעי שומשום.
הוסף את הדג למחבת, ומבשל 4 דקות בכל צד או עד מידה הרצויה של doneness.
הסר את הדג מן המחבת, ולשמור על חם.
בעוד הדגים מבשלים, לשלב את מיץ התפוזים ואת המרכיבים הבאים 5 (מיץ תפוזים דרך שום) בסיר קטן, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
שלב 1 כף מים קורנפלור, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים את תערובת קורנפלור למחבת ומבשלים 2 דקות או עד שהרוטב מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
מגישים את הדג עם קוסקוס ורוטב.