קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

טוסטים ברווז מעושן עם ריבס Gingered

טוסטים ברווז מעושן עם ריבס Gingered
טוסטים ברווז מעושן עם ריבס Gingered דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, עלי כוסברה, חצי חזה ברווז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: דאק וטוסט סלק, חתיכות ברווז כתום / ג'ינג'ר, ו סלמון עם קומפוט ריבס Gingered.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מברשת 1 צד של כל פרוסת לחם בקלילות עם חמאה, ואז טוסט על תבנית אפייה באמצע התנור עד הזהב, על 6 דקות, וקריר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מבשלים ריבס, זנגביל, מים וסוכר בסיר כבד קטן, חשוף, ערבוב בעדינות, עד ריבס הוא רק במכרז, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להגדיר מחבת בקערת קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים ריבס בתוך מסננת להגדיר מעל קערה, הזמנת ריבס, ולאחר מכן לטאטא יחד 2 כפיות ריבס נוזלי ומיונז. להשליך הנותרים נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
הסר את העור ואת השומן מן השד ברווז. לגלף 18 (1/8 אינץ ' עבה) פרוסות ברווז, חיתוך על פני התבואה. חתוך פרוסות כדי להתאים טוסטים, הזמנת כל ברווז שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ברווז שלםברווז שלם
6
מורחים על 1 כפית מיונז ריבס בצד חמאה של כל טוסט העליון עם 1 פרוסה של ברווז, 1 כפית ריבס, ו כוסברה sprig.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ברווז שלםברווז שלם
7
* זמין ב D ' Artagnan (800-327-8246).
1
* טוסטים יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * ריבס Gingered יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר נוזל בישול, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת