טוסט צרפתי עם פירות יער מעורבים הוא ארוחת בוקר אמריקאית. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. לכו לחנות ואספו פטל, מקלות קינמון, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טוסט צרפתי עם פירות יער, טוסט צרפתי עם פירות יער מבושלים, ו טוסט צרפתי קלאסי עם פירות יער.
הוראות
1
בסיר קטן מחממים את החצי וחצי עם הקינמון, רק עד שנוצרות בועות סביב דופן התבנית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אגוז מוסקט טחון או
2
מסירים מהאש; מניחים בצד לתלול למשך 30 דקות.
3
בקערה בינונית מקציפים קלות את הביצים עם אגוז המוסקט והסוכר. מסננים את חצי וחצי לתוך הביצים וזורקים את חתיכות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
4
מקציפים כדי להפוך את הבלילה חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
6
פורסים את הלחם בעזרת סכין משוננת באלכסון, לחתיכות בעובי 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
7
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים מחצית מהחמאה. טובלים 9 מפרוסות הלחם בבלילה ומוסיפים למחבת. מבשלים את הפרוסות, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, כ -2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
מים נוספים
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
8
מעבירים את הטוסטים לתבנית אפייה. חזור על הפעולה עם יתרת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים עד שהטוסטים מתחממים ומעט נפוחים, בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
10
מחלקים את הטוסט על צלחות גדולות ואבק עם סוכר של ממתקים. למעלה עם פירות יער ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
טארטים זעירים בציפוי אדום
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
11
בסיר קטן שלבו את הסוכר, שעועית הווניל והזרעים, זסטי ההדרים והמים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים בעדינות רבה עד לסירופי, בערך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מסירים מהאש ומוסיפים את מיצי ההדרים.
13
שלב את הגרגרים בקערה. מסננים את הסירופ החם על הגרגרים ומשרים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.