טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 813 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטל, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 59%, המנה הזו טובה. נסו תפוחי אדמה קרמל עם " גבינת שמנת פטל כוסות טוסט צרפתי עם סירופ פטל, טוסט צרפתי קוקוס עם סירופ פטל, ו טוסט פטל אגוזי לוז שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
שלב את הפטל, הסוכר ו -3 כפות המים בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה; מבשלים עד שהפטל מתפרק והתערובת סירופית, כ -5 דקות. מסננים דרך מסננת רשת דקה לקערה, לוחצים את הגרגרים בעזרת מרית גומי.
מקציפים את ממרח השוקולד-אגוזי לוז והביצים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מעבירים לתבנית אפייה גדולה ומקציפים פנימה את החלב. עובדים בקבוצות, מוסיפים את הלחם ומשרים, הופכים פעם אחת, 1 עד 2 דקות. (
מוציאים לפני שהלחם רטוב.)
ממיסים 1/2 כף חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים 2 חתיכות לחם ומבשלים עד להשחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה ושומרים על חום בתנור; חזור על הפעולה עם הלחם שנותר, הוסף 1/2 כף חמאה נוספת למחבת עם כל מנה. למעלה עם רוטב פטל ואגוזי לוז.