קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל

טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 813 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטל, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 59%, המנה הזו טובה. נסו תפוחי אדמה קרמל עם " גבינת שמנת פטל כוסות טוסט צרפתי עם סירופ פטל, טוסט צרפתי קוקוס עם סירופ פטל, ו טוסט פטל אגוזי לוז שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
2
שלב את הפטל, הסוכר ו -3 כפות המים בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה; מבשלים עד שהפטל מתפרק והתערובת סירופית, כ -5 דקות. מסננים דרך מסננת רשת דקה לקערה, לוחצים את הגרגרים בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
3
מקציפים את ממרח השוקולד-אגוזי לוז והביצים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מעבירים לתבנית אפייה גדולה ומקציפים פנימה את החלב. עובדים בקבוצות, מוסיפים את הלחם ומשרים, הופכים פעם אחת, 1 עד 2 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
4
מוציאים לפני שהלחם רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
5
ממיסים 1/2 כף חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיות אוראו מופחתות שומןפירורי עוגיות אוראו מופחתות שומן
ציוד שתשתמש בו
ל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גסל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גס
6
מוסיפים 2 חתיכות לחם ומבשלים עד להשחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
7
מעבירים לתבנית אפייה ושומרים על חום בתנור; חזור על הפעולה עם הלחם שנותר, הוסף 1/2 כף חמאה נוספת למחבת עם כל מנה. למעלה עם רוטב פטל ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
אגוזי לוזאגוזי לוז
פירורי עוגיות אוראו מופחתות שומןפירורי עוגיות אוראו מופחתות שומן
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
ל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גסל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גס
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
8
צילום: אנדרו פרסל