קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות8
מגזין

טוסט שום קלוי עם Olio Nuovo

טוסט שום קלוי עם Olio Nuovo
טוסט שום קלוי עם Olio Nuovo עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1662 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם ג'בטה, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די טוב. נסו הודו שעועית לבנה מרק עם Olio Nuovo, סלט עוף צלוי עם טוסט שום, ו Cioppino עם עגבניות קלויות וטוסט שום-פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים צמרות ראשי שום (מספיק כדי לחשוף ציפורן) ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
3
מברשת לחתוך בצד של כל ראש שום עם 1/2 כפית. שמן זית כתית מעולה, ואז מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
4
מניחים כל ראש שום על גיליון של נייר; לצרף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
אופים 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר חבילות נייר, untwist צמרות, לטפטף כל ראש שום עם עוד 1/2 כפית. שמן זית כתית מעולה. להחזיר מנות שום פתוחות לתנור ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר שום מהתנור ולהגדיל את החום ל 45
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
לסחוט שיני שום מראשי שום (או ציפורן פופ החוצה עם סכין) לתוך קערה קטנה. מחית שום עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
אופים פרוסות ג ' בטה על תבנית אפייה 6 עד 8 דקות, או עד קלוי היטב, מתהפך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מורחים שום קלוי על טוסטים.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
11
טפטוף עם olio nuovo ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
12
מגישים באופן מיידי.
13
סוגי שמן זית
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
14
משרד החקלאות אימץ לאחרונה סטנדרטים בינלאומיים אלה לציוני שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
15
אקסטרה-בתולה. הציון הגבוה ביותר שאתה יכול לקנות; הזיתים נלחצים ללא שימוש בכימיקלים או הוספת חום, והם עוברים את העיתונות רק פעם אחת. כדי להיות זכאי אקסטרה בתולה, השמן חייב להיות גם ללא טעם שצוין" פגמים " ויש להם פחות מ 5 חומציות אחוז.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
דַק-דַק-
16
Olio Nuovo. איטלקית עבור "שמן חדש", זהו שמן נוסף בתולה פחות מ 3 חודשים. ירוק מאוד, עם טעם חריף, תוסס, הוא מאבד במהירות את הנשיכה שלו, אז להשתמש בו מיד. (רוב המותגים המיוצרים בקליפורניה של olio nuovo מופיעים בסוף הסתיו, זמן קצר לאחר הקציר, ולעתים קרובות למכור במהירות.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
17
בתולה. ציון נמוך יותר מאשר אקסטרה בתולה, קל יותר בטעם גבוה חומציות.
18
שמן זית. שמן בתולה מעורבב, ביחסים משתנים, עם שמן מזוקק, אשר מגיע זיתים שכבר נלחצו לפחות פעם אחת; חום או כימיקלים עשויים לשמש כדי לחלץ עוד שמן מן הדבק. נייטרלי בטעם וזול.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
דַק-דַק-
19
אור. שמן מעודן עם כמות קטנה של שמן בתולה, אם בכלל; עשוי להיות גם שמנים צמחיים אחרים. "אור" לא אומר נמוך בקלוריות, רק טעם קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
20
חדור / בטעם. שמן שבו פירות או עשבי תיבול היו ספוגים. יכול גם להיות הזיתים נלחצו עם פירות או עשבי תיבול, או כי שמנים פירות או עשבי תיבול נוספו שמן לאחר לחיצה; שתי השיטות לגרום טעם אינטנסיבי יותר מאשר השרייה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-דַק-