טופו במרינדה
טופו במרינדה הוא תוספת ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . מנה אחת מכילה 363 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתאים ל-3 מנות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם רוטב ברביקיו, שמן זית, טופו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-30 דקות . 28 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 30% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טופו כבוש , סלט טופו כבוש וטופו כבוש אפוי .
הוראות
מסננים את הטופו וחותכים לפרוסות או לקוביות, בהתאם למתכון שלך.
מניחים בכלי רדוד ומצפים ברוטב ברביקיו. מכסים ומצננים 3 שעות או לילה שלם, הופכים מדי פעם.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עם כמות קטנה של רוטב, הופכים מדי פעם, עד להשחמה מכל הצדדים. מחזירים את הטופו לתבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש כ-10 דקות.