טורטליני עם פסטו אגוזי תרד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טורטליני עם פסטו אגוזי תרד. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -13 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 323 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם אגוזי מלך, פרמג'אנו, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 66% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טורטליני גבינה עם פסטו אגוזי מלך , טורטליני גבינה עם פסטו אגוזי מלך וסלט פסטו טורטליני תרד 15 דקות .
הוראות
קולים חתיכות אגוז במחבת קטנה או בטוסטר אובן עד להשחמה קלה.
מניחים סיר גדול של מים לרתיחה. כשזה מגיע לרתיחה מגלגלים, ממליחים את המים ומבשלים טורטליני לפי הוראות האריזה.
מחממים 1 כוס ציר עוף או מרק לרתיחה ומסירים מהאש.
בעזרת מעבד מזון, עובדים בקבוצות, טוחנים עלי תרד עם אגוזים, ציר עוף ושום.
מעבירים את משחת אגוזי תרד טחונים לקערה גדולה. מערבבים פנימה את הגבינה, אגוז המוסקט ושמן הזית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מצפים טורטליני מבושל חם ברוטב, זורקים לקערה שבה הכנת רוטב. הופכים את הפסטה על צלחת הגשה ומקשטים בכמה עלי בייבי תרד ופרחים אכילים.