קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט אגוזי לוז הונגרי

טורט אגוזי לוז הונגרי
טורט אגוזי לוז הונגרי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך מלח, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טורטה אגוז הונגרי, טורט שוקולד-אגוז הונגרי, ו טורט שוקולד-אגוז הונגרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 9 אינץ ' בקוטר מחבת springform. שורה תחתונה עם נייר קלף. מערבבים תחילה 4 מרכיבים במעבד עד אגוזים הם הקרקע בסדר כמו קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים ביצה, 1/3 כוס סוכר, ווניל בקערה גדולה עד התערובת נופלת בסרט כבד כאשר מקצף מורמים, על 5 דקות. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים. לנפות חצי תערובת קמח מעל; לקפל בעדינות. לנפות את תערובת הקמח הנותרים מעל לקפל, הוספת כל אגוזים מ נפה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
נפהנפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
טפטוף חמאה על הבלילה, קיפול בעדינות (לא overmix או הבלילה יהיה deflate).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
מעבירים את הבלילה למחבת מוכנה; אופים עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעביר מחבת למתלה; עוגה מגניבה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חותכים סביב הצדדים מחבת כדי לשחרר את העוגה; לשחרר את הצדדים מחבת. הפוך עוגה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר תחתית מחבת ונייר קלף. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים קורנפלור בסיר קטן כבד. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד קורנפלור מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף כל הזמן על חום בינוני גבוה עד פודינג מגיע לרתיחה ומתעבה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
העברה לקערה גדולה. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני רפרפת. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
טוחנים דק אגוזים 1 כוס עם אבקת סוכר במעבד, על 30 שניות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות וניל לתוך פודינג. הכה בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם, ולאחר מכן הכה בתערובת אגוז הקרקע ב 4 תוספות. מקררים עד חזק מספיק כדי להתפשט, ערבוב לעתים קרובות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מערבבים משמש משמר בסיר קטן מעל חום בינוני במשך 1 דקה. לדחוף שימורים, כולל חתיכות פירות, דרך מסננת לתוך קערה קטנה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
דק קוצצים 1/2 אגוזי לוז כוס. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך עוגה אופקית לשניים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
מקום 1 שכבה, לחתוך את הצד, על 8 אינץ ' בקוטר טארט פאן התחתון או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
9
מורחים באופן שווה עם שימורי משמש. למעלה עם שכבה שנייה, לחתוך את הצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
להעביר 3/4 כוס חמאה שקית מאפה מצויד טיפ כוכב גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מורחים קרם חמאה שנותר על גבי וצדדים של עוגה. לחץ 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים על הצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
צנרת 12 שושנות סביב קצה העליון של טורט.
13
מניחים 1 אגוזי לוז ו 1 רסיס משמש לתוך כל רוזט. להכניס למקרר עד ערכות קרם חמאה, לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות עם כיפת עוגה; לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
14
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)