קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט ליים קפוא

טורט ליים קפוא
צריך קינוח צמחוני? טורט לימון קפוא יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך מיץ ליים מפתח, סורבה לימון, שרבט לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שרבט, סורבה ופרוזן יוגורט במקרר כדי לרכך בעת הכנת הקרום.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
סורבהסורבה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
בקערה קטנה, מערבבים פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה. הקש תערובת בתחתית מחבת springform 9 אינץ'. להקפיא 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כפית או סקופ שרבט מרוכך, סורבה ופרוזן יוגורט לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים מיץ ליים; מערבבים בעדינות כדי לערבב. תערובת כפית על הקרום במחבת, מתפשטת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים קוקוס; לחץ קלות לתוך תערובת שרבט. להקפיא עד המשרד לפני ההגשה, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
6
כדי לשרת, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
7
חתוך לפרוסות.