קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שוקולד-אגוז הונגרי

טורט שוקולד-אגוז הונגרי
טורט שוקולד-אגוז הונגרי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מים, שוקולד למחצה, ארוחה מצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: טורט שוקולד-אגוז הונגרי, טורט שוקולד-אגוז הונגרי, ו טורטה אגוז הונגרי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל התחתון של 9 אינץ ' עגול מחבת springform עם חמאה או מרגרינה. בשורה התחתונה של המחבת עם קלף או נייר שעווה מעיל העליון של הנייר עם חמאה או מרגרינה; בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים 1/2 כוס הסוכר והמים בסיר בינוני ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שכל הסוכר מומס, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר את המחבת מחום, להוסיף את השוקולד, ומערבבים עד נמס וחלק, על 2 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את החלמונים בקערה גדולה לטאטא במרץ עד אור בצבע מעובה, על 4 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים את האגוזים, הנותרים 1/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, ארוחה מצה, ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק עד התערובת דומה חול רטוב, על 15 עד 20 (1-שנייה) פולסים (לא overprocess).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מוסיפים את תערובת האגוז לחלמונים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
7
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר לתערובת ביצת אגוז ומערבבים כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מניחים את החלבונים בקערה נקייה מאוד של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף נקי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לטאטא את הלבנים במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות, על 2 עד 3 דקות. מערבבים כרבע מהחלבונים לתוך תערובת השוקולד כדי להבהיר את המרקם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מוסיפים את חלבוני הביצה הנותרים ומקפלים בעדינות עד משולב היטב ללא פסים של לבן גלוי (הקפד לא להוציא את חלבוני הביצה, או העוגה תהיה רזה מדי צפוף).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
11
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד נפוח ולהגדיר אבל עדיין קצת דביק במרכז, על 30 עד 40 דקות. (קיסם עץ מוכנס 1 אינץ מהקצה צריך לצאת נקי.)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים את החמאה או המרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה עד כמחצית ממנו נמס. בהדרגה לטאטא בשוקולד ולהמשיך לטאטא עד השוקולד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ולתת לתערובת להתקרר עד מעט מעובה, כ 5 דקות.בינתיים, טאק רצועות ארוכות של נייר קלף, נייר שעווה, או לסכל מתחת לקצוות של העוגה על הצלחת או מגש. כאשר הזיגוג מוכן, לשפוך אותו על החלק העליון של העוגה, לתת לו לטפטף במורד הצדדים. באמצעות מרית אופסט או סכין, להפיץ את הזיגוג באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. הקש בעדינות על צלחת העוגה או מגש אפילו את הזיגוג, ואז לשלוף ולהשליך את נייר או רצועות לסכל; הצלחת תהיה נקייה ומוכנה להגשה. אם תבחר, מקשטים עם כמה חצאי אגוז מסודרים במרכז העוגה. מקררים את העוגה במשך כשעה כדי לאפשר זיגוג set.To מגישים:מביאים את העוגה לטמפרטורת החדר ומגישים עם קצפת או גלידת וניל, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
חצאים אגוזחצאים אגוז
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®