קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שוקולד-אגוז הונגרי

טורט שוקולד-אגוז הונגרי
טורט שוקולד-אגוז הונגרי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מים, שוקולד למחצה, ארוחה מצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: טורט שוקולד-אגוז הונגרי, טורט שוקולד-אגוז הונגרי, ו טורטה אגוז הונגרי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל התחתון של 9 אינץ ' עגול מחבת springform עם חמאה או מרגרינה. בשורה התחתונה של המחבת עם קלף או נייר שעווה מעיל העליון של הנייר עם חמאה או מרגרינה; בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים 1/2 כוס הסוכר והמים בסיר בינוני ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שכל הסוכר מומס, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר את המחבת מחום, להוסיף את השוקולד, ומערבבים עד נמס וחלק, על 2 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את החלמונים בקערה גדולה לטאטא במרץ עד אור בצבע מעובה, על 4 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את האגוזים, הנותרים 1/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, ארוחה מצה, ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק עד התערובת דומה חול רטוב, על 15 עד 20 (1-שנייה) פולסים (לא overprocess).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים את תערובת האגוז לחלמונים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
7
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר לתערובת ביצת אגוז ומערבבים כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מניחים את החלבונים בקערה נקייה מאוד של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף נקי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לטאטא את הלבנים במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות, על 2 עד 3 דקות. מערבבים כרבע מהחלבונים לתוך תערובת השוקולד כדי להבהיר את המרקם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את חלבוני הביצה הנותרים ומקפלים בעדינות עד משולב היטב ללא פסים של לבן גלוי (הקפד לא להוציא את חלבוני הביצה, או העוגה תהיה רזה מדי צפוף).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
11
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד נפוח ולהגדיר אבל עדיין קצת דביק במרכז, על 30 עד 40 דקות. (קיסם עץ מוכנס 1 אינץ מהקצה צריך לצאת נקי.)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את החמאה או המרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה עד כמחצית ממנו נמס. בהדרגה לטאטא בשוקולד ולהמשיך לטאטא עד השוקולד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ולתת לתערובת להתקרר עד מעט מעובה, כ 5 דקות.בינתיים, טאק רצועות ארוכות של נייר קלף, נייר שעווה, או לסכל מתחת לקצוות של העוגה על הצלחת או מגש. כאשר הזיגוג מוכן, לשפוך אותו על החלק העליון של העוגה, לתת לו לטפטף במורד הצדדים. באמצעות מרית אופסט או סכין, להפיץ את הזיגוג באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. הקש בעדינות על צלחת העוגה או מגש אפילו את הזיגוג, ואז לשלוף ולהשליך את נייר או רצועות לסכל; הצלחת תהיה נקייה ומוכנה להגשה. אם תבחר, מקשטים עם כמה חצאי אגוז מסודרים במרכז העוגה. מקררים את העוגה במשך כשעה כדי לאפשר זיגוג set.To מגישים:מביאים את העוגה לטמפרטורת החדר ומגישים עם קצפת או גלידת וניל, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
חצאים אגוזחצאים אגוז
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ