טורט תפוחים דבש
טורט תפוחים דבש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, דבש, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 17%. נסו עוגת תפוחים חמאת בוטנים, לחם שטוח בגריל עם גבינת ברי מומסת & קומפוט תפוח דבש, ו טורטה אגוז תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
שלב דבש ומיץ לימון במחבת nonstick גדולה; להביא לרתוח על חום בינוני.
הוסף תפוחים; לבשל 14 דקות או עד רך כמעט, ערבוב לעתים קרובות.
מקציפים 3/4 כוס סוכר מגורען, חמאה, סוכר חום, וניל במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב (כ 4 דקות).
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בלימון. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
שלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח, ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה למחבת קפיץ 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הסר תפוחים ממחבת עם כפית מחוררת; להשליך נוזל שנותר. מסדרים פרוסות תפוח spokelike על גבי הבלילה, הקשה על פרוסות בעדינות לתוך הבלילה.
שלב 1 כף סוכר מגורען וקינמון; מפזרים באופן שווה על תפוחים.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת על מתלה תיל.
חתוך לפלחי באמצעות סכין משונן.