טורסק
טורסק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 449 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אומצות בקלה עלומות עם רוטב ביצה (טורסק Med Eggesaus) (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat. גריז קל גיליון עוגיות.
מערבבים יחד את המים, סוכר, ומלח.
יוצקים את המים-תערובת על הדגים. תערובת המים צריכה לכסות באופן מלא את הדגים, אם זה לא מוסיף יותר מים. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להרתיח במשך 3 עד 5 דקות.
הסר פילה מן המים, כתם על מגבות נייר כדי להסיר עודף מים.
מברשת עם 6 כפות חמאה מומסת, ומפזרים פפריקה.
לצלות במשך 8 עד 10 דקות לכל אינץ ' של עובי, או עד הפילה הם חום זהוב.
מגישים עם שאר חמאה מומסת.